NUMEROLOGIJA: Izračunajte lični godišnji broj i saznajte šta vas čeka u 2017.

Značenja ličnih godišnjih broja mogu nam pomoći da donesemo neke manje i veće životne odluke, pa da život učinimo boljim, lakšim, zanimljivijim i podnošljivijim

Numerologija
Printskrin: Youtube/Numerology Secrets

Nova godina je pred vratima, a mnogi će njen početak iskoristiti za donošenje važnih novogodišnjih odluka. Ako ste se nameračili da u 2017. ostvarite svoje želje i ciljeve, numerologija vam može pomoći. Izračunajte koji je vaš lični godišnji broj i šta treba da radite u 2017. godini.

Ništa nije slučajno! Saznajte šta znači numerologija vašeg kućnog broja

IZRAČUNAJTE SVOJ SUDBINSKI BROJ: Saznajte šta vas sve čeka u životu

Prema numerološkom tumačenju, naš životni vek može se sabrati unutar ciklusa od devet godina, koji počinje u trenutku našeg rođenja, a završava se u istom trenutku kada i naš život.

Svaka godina unutar ciklusa ima svoje jedinstveno značenje i smernice sa kojima će se svako od nas susresti u nekom delu svog života. Ta značenja nose lični godišnji broj i ona nam mogu pomoći da donesemo neke manje i veće životne odluke, a tako nam i pomoći da život učinimo boljim, lakšim i zanimljivijim.

Kako da izračunate lični godišnji broj

Saberite četiri cifre dana i meseca vašeg rođenja, pa taj zbir dodajte zbiru cifara godine koja dolazi - 2017.

Na primer: rođeni ste 12. 01. + 2017 = 1 + 2 + 0 + 1 + 2 + 0 + 1 + 7 = 14 = 1 + 4 = 5

Kada dobijete samo jednu cifru, ona predstavlja vaš lični godišnji broj.

Takođe, korisno je da izračunate i lični broj osoba s kojima ste povezani, koje su deo vašeg života kako biste bolje razumeli njihov životni put, ali i poboljšali vaš odnos i vezu.

Saznajte šta se krije iza svakog broja:

Laineys Repertoire

Laineys Repertoire

Broj 1 - Nov početak, akcija, životne prilike

Ove godine očekuju vas velike promene i nove životne prilike i zato ne smete odugovlačiti s odlukama. Doživećete priliv nove i snažne pozitivne energije i novih ideja, a njih morate da rasporedite kroz čitavih 12 meseci u godini.

Ovo je godina u kojoj svoje potrebe morate staviti na prvo mesto. Bilo da se radi o malim fizičkim promenama ili pak onim značajnijima poput brige o telu, školovanju ili promeni radnog mesta, ovo je period isključivo posvećen vama.

Broj 2 - Strpljenje, odnosi, balans, emocije

Ovaj broj odnosi se na stabilizaciju svega šta ste do sada postigli u životu. Godina 2017. kreće se sporo, te vam se može činiti kako se ništa značajno ne dešava. Ali neka vas manje akcije ne zavara jer se iza kulisa događaju male, ali velike promene. Upravo zbog toga strpljenje jeste najvažnija osobina na kojoj morate da poradite u 2017. godini.

U ovom razdoblju na prvom mestu su vam ljubav, odnos s osobama do kojih vam je stalo i vaša iskrena osećanja. Ako ste su u vezi, sada ćete saznati da li je to zaista ono pravo, a slobodni bi mogli upoznati nekog posebnog ili pak nekoliko novih osoba s kojima će pokrenuti moćnu i trajnu prijateljsku vezu.

Foto-ilustracija: Foter/Stewf

Foto-ilustracija: Foter/Stewf

Broj 3 - Socijalizacija, komunikacija, kreativnost

U ovoj godini na videlo izlaze sve stvari koje ste ostvarili u prethodnoj godini, odnosno sve promene i odluke koje ste posvetili sebi. S obzirom na to da će se u vašem životu događati svašta, važno je da uložite malo više truda i poradite na planiranju, disciplini i koncentraciji.

U ovoj godini trebalo bi da provodite više vremena u društvu. Povežite se sa starim prijateljima i poradite na novim poznanstvima, a zauzvrat vas očekuje puno pozitivne energije, veselja i zabave. Ako uživate u plesu, kuvanju, šivenju, slušanju muzike ili gledanju filmova, sve to bi trebalo da radite do besvesti!

Broj 4 - Red, trud, planiranje, ulaganje

Ova godina posvećena je svemu onome što je potrebno da vam život postao bolji i kvalitetniji. Upravo zbog toga organizacija i planiranje je vrlo važan faktor zbog kojeg će se vaš život pokrenuti i krenuti na bolje.

To može uključivati brigu o vasem zdravlju i telu, neki oblik štednje, izmene u vašem domu, rešavanje dugova iz prošlosti, školovanje ili neki drugi oblik nadograđivanja svog potencijala. Ovakve odluke u ovoj godini dugoročno će vam se itekako isplatiti. Idućih 12 meseci rezervišite za planiranje budućnosti. Postavite sebi jasne ciljeve, Razgovarajte s partnerom ili poslodavcem.

Foto-ilustracija: Foter/lydia_shiningbrightly

Foto-ilustracija: Foter/lydia_shiningbrightly

Broj 5 - Avantura, napredak, promene

Broju 5 ova godina donosi očekivane i neočekivane promene u raznim segmentima i u raznim oblicima. Kod nekih će to značiti preseljenje, nov posao ili ljubavnu vezu, dok će drugi to doživeti kroz promenu razmišljanja ili stavova, ali i životnog stila.

Bilo kako bilo, otvoriće vam se brojne nove mogućnosti i zato raskrstite sa starim navikama i rutinama i isprobajte nešto novo i drugačije, ma koliko vam se malo i neznačajno činilo. U ovoj godini privući će vas i sitni poroci poput preterivanja u hrani, piću, strasti, izlascima ili trošenju novaca, pa je zato važno da budete umereni.

Broj 6 - Ljubav, porodica, odgovornost

Ovu godinu obiežiće vam nesebičnost pa je važno da se posvetite drugima i istaknete odgovornost. Ponudite rame za plakanje dragim ljudima i pokušajte da budete pristupačniji i otvoreniji za pomoć. Iako će vam ponekad biti naporno, setite se kako ovaj period neće trajati večno, a rezultati vaše nesebičnosti i požrtvovanosti ispuniće vas više nego što mislite.

Za šestice je ova godina u znaku ljubavi, pa ide u korist slobodnima koji se vrlo lako mogu da zaljubiti i započeti novu vezu, a oni koji su već u vezi mogu očekivati veliki korak napred. S druge strane, loše i klimave veze doći će do kraja, dok će one koje skrivaju nerešene probleme konačno razrešiti nesuglasice.

Foto-ilustracija: Foter/Andy.Schultz

Foto-ilustracija: Foter/Andy.Schultz

Broj 7 - Preispitivanje, lični i duhovni rast

Godina sa brojem 7 posvećena je isključivo vama. U ovom periodu vrlo je važno da uradite analizu samih sebe, a sve kako biste shvatili ko ste, šta zaista želite, šta vam smeta i za čim žudite. U ovom razdoblju ne treba da težite poslovnim uspesima već je važno da zastanete, napravite korak unazad i razmislite o svemu što ste do sada uradili i šta želite postići.

U ovom periodu bilo bi dobro da poradite na svojim potencijalima. Upišite neku slobodnu aktivnost o kojoj razmišljate već neko vreme ili pak krenite na neki kurs ili usavršavanje. Šta god to bilo, važno je da vas ispunjava i raduje.

Broj 8 - Lična moć, finansije, karijera

Ova godina je za vas u znaku je posla, karijere, finansija i pravnih stvari. Za neke to mogu biti nove poslovne prilike ili napredak na postojećem radnom mestu, dok će je drugi osetiti u obliku porasta troškova i smanjenog finansijskog priliva.

Život kakav ste vodili do sada i sve ono što ste uložili u sebe u ovoj godini pokazaće se i isplatiti. Ali isto tako budite oprezni oko donošenja velikih finansijskih odluka jer vam se veliki, a brzopleti planovi mogu obiti o glavu. Dobro razmislite šta želite od života i tek onda krenite u realizaciju svojih želja.

Foto-ilustracija: Foter/mrsdkrebs

Foto-ilustracija: Foter/mrsdkrebs

Broj 9 - Transformacije, završetak

Ovo je poslednji broj životnog ciklusa i fokusiran je na završetak svega onoga što ste do sada planirali i postigli, te na pripremu za novi početak. Najvažniji deo ove životne transformacije jeste ostaviti iza sebe sve što vam više ništa ne znači u životu, bilo da se radi o poslu, prijateljstvu, vezi, mestu u kojem živite ili pak vašem ponašanju.

Bilo kako bilo, ova godina je idealna za čišćenje života, a sve kako biste mogli da krenete napred i okrenete se boljim stvarima u životu. Iako broj 9 predstavlja završetak, on je istovremeno i simbol ponovnog rođenja i kompenzacije i zato je vrlo važno da tokom sledećih 12 meseci aktivirate sve na čemu ste radili do sada. Očekujte najbolje i najbolje ćete i dobiti.

(Telegraf.rs)

Tagovi: Brojevi, Numerologija, prognoze 2017.

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Komentari (2)
Poređaj komentare:
  • D
    Demokratata

    Majstori fali 10

Ovaj kamen morate da nabavite ako želite više novca, unapređenje i uspeh na poslu

Šta svaka Maja treba da zna: Vaše ime ima posebno značenje u Egiptu, a evo i koje

Pola Srpkinja nosi narukvicu sa simbolom beskonačnosti, a i ne znaju šta time privlače u život

Narcisi, avanturisti ili usamljene duše: Šta vaš profil na društvenim mrežama otkriva o vama?

Ulazna vrata koja su pored svoje moderne funkcije ukras u svakom enterijeru

U kolikoj meri je važna lokacija pri izboru privatnog vrtića

Srbi u stanovima drže ovaj ukras, a ne znaju šta njegovo značenje predstavlja za pravoslavnu veru

Trikovi koji će preporoditi životni prostor: Oživite stari kauč votkom, a pločice prskajte sirćetom

Biljka koju bi svaka žena trebalo da nabavi u AVGUSTU: Privlači ljubav, novac i štiti od zla

Pola Srba u kući drži Fatimino oko: Da li znate šta ste s njim zapravo uneli u dom?

Mislite da kvadrat na tubi vaše paste za zube označava koliko ona ima hemije u sebi, varate se!

Upustite se u Gigatron TV avanturu

Evo šta vaš omiljeni kolač govori o vama

Najčešće greške u uređenju dnevne sobe

Produžite rok namirnicama i do pola godine: Šašavi trikovi koji će vam uštedeti brdo novca

Ovo je jasan znak da ste nekoga upoznali u prethodnom životu

Hitno prestanite da perete vaš tiganj odmah nakon upotrebe, a evo i zašto

Ako tokom dopisivanja koristite tačke u porukama mnogi će reći da ste nepristojni, evo i zašto

U Srbiji se prodaju lizalice za decu u obliku WC šolje, roditelji šokirani (FOTO)

Otvorena vrata u svet preko Internacionalnih škola

Šta oblik prstiju govori o vašoj ličnosti? Jedni kriju emocije kao zmija noge, drugi su na izvol'te

Danas je Ognjena Marija, a evo šta nikako ne smete da radite posebno ako se nalazite na moru

Magija sa iglom i bananom: Neverovatno koristan trik koji će od vas napraviti facu u društvu

Srpska narodna verovanja o predmetima koja donose zlo, bolest i svađu u kuću, a mi smo ih ignorisali

Usvojila mače iz prihvatilišta, a sada od njega zarađuje hiljade i hiljade funti mesečno

Stavite ovo u saksiju i cveće vam nikad više neće uvenuti: Genijalan, a tako jednostavan trik

Uznemirena majka upozorava: Omekšivač za veš može da ugrozi život vašeg deteta!

Rešite probleme s bukom jednom zauvek

Očistite kožnu garnituru pićem koje sigurno imate u kući i izgledaće kao da ste je sada kupili

Sreća je u nama: Unapredite partnerske odnose, dođite na „Dan za Vas u Ušću“ by Dragana Jovanović

6 saveta kako da izaberete najbolju lubenicu: Ako dugo stoji na suncu, batalite je!

Eksperti šokirali ljubitelje vina: Ovu vrstu crvenog vina obavezno pijte hladnu

Neka vaša bašta i terasa postanu novo omiljeno mesto za uživanje uz ovaj jedinstveni nameštaj

Ako želite da budete lepi i zdravi, ove devojke imaju idealne preparate za vas (VIDEO)

Za sve starosne grupe – ekspresno učenje stranog jezika za samo 2 nedelje

Spavajte dobro uprkos vrućini: Trikovi kako da rashladite spavaću sobu i spavate mirno kao beba

Ceo život pogrešno usisavamo kuću: Evo šta treba da uradite da bi ona stvarno bila čista

Ove životinje nose tajne poruke: Evo šta znači kad vidite leptira, bubamaru, guštera ili zmiju

Čudesan trik za čišćenje japanki da svaki put izgledaju kao nove

"Pun je Mesec u Srbiji, biće ubistava i nesreća": Doktor upozorava, a astronom kaže da je to glupost

Crvena brojanica s kojom je Novak "zgazio" Vimbldon i mitovi koji se za njih vežu, a nisu tačni

Da li je mrlja od čokolade ili od šminke? Naučite kako da se rešite svih vrsta fleka

/
<% galerijaAlt  %>

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima