Valentina Vidal: Ja stvaram moderne princeze!

Ova umetnica već godinama kreira haljine koje su nosile najveće zvezde naše estrade, ali i devojke koje žele da u određenoj prilici izgledaju glamoruzno i elegantno

  • 2
Foto: Promo Foto: Promo

Ulazeći u atelje modnog studija W dress stiče se utisak da smo ušli u pravi mali modi raj. Svaka kreacija se ručno izrađuje i predstavlja unikat. I to je ono što ovu mladu beogradsku dizajnerku, Valentinu Vidal, izdvaja od ostalih.

Ova umetnica već godinama kreira haljine koje su nosile najveće zvezde naše estrade, ali i devojke koje žele da u određenoj prilici izgledaju glamoruzno i elegantno.

- Svaka haljina jeste autentična, ali dešava se da je prilagodim karakteru i zahtvu klijenata. Međutim, ne odstupam od svoje zamisli. Moje kreacije pričaju priču, vraćaju nas u zlatno doba Holivuda, dostojne su kraljevskih zabava. Ali, u mom W dress studiju mogu se pronaći haljine koje su namenjene i ozbiljnijim damama - ističe Vidalova, dodajući da joj je posebno draga kolekcija koju je pripremala za izbor Miss Srbija 2016.

Foto: Promo Foto: Promo

Večernje haljine, učinile su da najlepše srpkinje izgledaju kao princeze, zaustavivši dah svih prisutnih. Kao nagrada za dosadašnji rad, usledio je poziv za učešće na Serbia Fashion Weeku. Kolekcija inspirisana Bordoom, malim gradićem u Francuskoj, nagrađena je ogromnim aplauzom.

Ženstvena kolekcija, namenjena damama sigurnim u sebe, sa puno detalja, pripremana je mesecima unazad. Svi poznavaoci mode istakli su da je kreatorka ovom revijom pokazala nešto drugačije od onoga šta je očekivano od nje. Kao kruna revije bila je fantastična crna haljina sa velom na kojem su bile prišivene crvene ruže.

- Znala sam da će revija biti iznanađenje za sve koji prate moj rad. Nisam odustala od elegancije, ali sam želela da pokažem da je moda igra. Svesna sam da je očekivana još jedna kolekcija sa puno kristala, koji i jesu na neki način moj zaštitni znak, ali ovim sam napravila iskorak u svom dizajnerskom radu. Prezadovoljna sam kritikama nakon revije, posebno dragih kolega - kaze Valentina.

Foto: Promo Foto: Promo

Nakon uspešne 2016.godine, Valentina Vidal se priprema za nove poslovne poduhvate. Prethodnu godinu obeležila je saradnja sa Miss Yu kompanijom, učešće na Serbian Fashion Weeku, ali i otvaranje modnog ateljea u Cirihu. Nimalo skromno Valentina ne krije svoje zadovoljstvo, ali napominje da joj je jedan od ciljeva i prioriteta učešće na Milanskoj nedelji mode.

- Napomenula bih da mi je zaista čast da sarađujem sa mnogim poznatim imenima, ali da se najviše radujem devojkama koje dođu u moj atelje želeći da nađu haljinu za maturu ili proslavu punoletsva. Njihov osmeh i sreća kada ih pretvorim u modernu princezu je neprocenljiv, - kaže Vidalova, dok sa svojim timom saradnika nastavlja rad na novim haljinama.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA