Vaš OMILJEN BROJ otkriva koju hranu treba da jedete ako hoćete da se zaštitite od bolesti

Lični broj vas određuje i pomaže vam u svakom aspektu života, pa i u ishrani

  • 9

Sigurno ste primetili da vam neke namirnice odgovaraju, a neke ne. Ali definitivno niste pomislili da to ima bilo kakve veze sa numerologijom. Ipak, vaš životni broj otkriva šta bi trebalo da jedete.

NUMEROLOGIJA: Izračunajte lični godišnji broj i saznajte šta vas čeka u 2017.

Ništa nije slučajno! Saznajte šta znači numerologija vašeg kućnog broja

Brojevi jako utiču na vaše živote hteli vi to da priznate ili ne.

Svaka osoba je rođena sa svojim ličnim brojem, od kojeg joj zavise mnoge stvari u životu, pa i ishrana.

Da biste znali koju hranu bi trebalo da jedete, prvenstveno morate da izračunate svoj sudbinski broj, a to nije toliko teško.

Sudbinski broj se računa tako što ćete sabrati sve cifre svog datuma rođenja.

Foto-ilustracija: Foter/Andy.Schultz Foto-ilustracija: Foter/Andy.Schultz

Ako je neko rođen 04. 11. 1988, treba da sabere brojeve ovako – 4+1+1+1+9+8+8=32 – zatim nastavite da sabirate sve dok ne dobijete jednocifren broj – 3+2=5. Dakle, osoba rođena 04. 11. 1988. ima sudbinski broj – 5.

Broj 1

Trebalo bi svoju ishranu da bazirate na proteinima iz voća i povrća. Izbegavajte šećer i skrob, jer on jeko loše utiče na vaš organizam. Unosite više magnezijum-fosfata, kojeg ima u jabukama, borovnicama, šljivama, krastavcima, kokosu i luku.

Foto: Pixabay Foto: Pixabay

Broj 2

U svoj jelovnik uvrstite više ribe i morskih plodova, kao i voća i povrća. Konzumiranje puno vode, jer će vam to pomoći da izbaciti otrove iz tela. Pijte sok od lista peršuna sa limunom i medom jer vam daje energiju i vitalnost.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Broj 3

Nutritijenti koji se nalazi u jagodama, suvim šljivama, smokvama i trešnjama su zlato za vaš organizam. Takođe, trebalo bi da konzumirate vitamin B8, koji se nalazi u pšeničnim klicama i soji, jer nedostatak ovog vitamina oštećuje jetru, a to je vama bolna tačka.

Foto-ilustracija: atomicshark / Foter / Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.0 Generic (CC BY-NC-SA 2.0) Foto-ilustracija: atomicshark / Foter / Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.0 Generic (CC BY-NC-SA 2.0)

Broj 4

Jedite namirnice bogate kalcijum-fosfatom da biste održali zdrave kosti. Ovaj hranljivi sastojak se nalazi u krastavcima, jagodama, kupusu, spanaću, bademima, borovnice, smokvama i šljivama.

Foto: Foter/Stacy Spensley Foto: Foter/Stacy Spensley

Broj 5

Preporučuje vam se ishrana bogata kalcijumom. Dakle, konzumirajte mleko i mlečne proizvode, zeleno lisnato povrće i žitarice.

Foto-ilustracija: Pixaby Foto-ilustracija: Pixaby

Broj 6

Važno je da jedete polako i da dobro žvaćete. Unosite češće ribu i namirnice biljnog porekla, odnosno posnu hranu. Slaba cirkulacija je vaša boljka pa se više bavite sportom.

Foto: Pixabay Foto: Pixabay

Broj 7

Jedite namirnice bogate fosforom i selenom poput ribe, oraha, zelenog lisnatog povrća, ananasa i semenki. Da biste se u srednjim godinama zaštitili od bolesti krvnih sudova, posle 40. godine konzumirajte više vitamina E.

Foto-ilustracija: Pixabay Foto-ilustracija: Pixabay

Broj 8

Izbegavajte masnu hranu i začinjena jela. Bilo bi dobro i da smanjite unos mesa, jer ste skloni začepljenju krvnih sudova u mozgu. Jedite svakodnevno ribu, voće i povrće, što će vam obezbediti energiju i smanjiti umor.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Broj 9

Uvedite u ishranu više sirove hrane i proteina. Konzumirajte jogurt, sireve, kao i zelenu salatu, krastavce, orašaste plodove i ribu.

Pogledajte neke recepte za zdravu hranu koji vam mogu pomoći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    10. februar 2017 | 20:20

    Stvarno je tacno ja najvise volim ribu i morkse plodove. SVAKA CAST !!!

  • Banana drzava

    10. februar 2017 | 20:30

    Kako ja da dodjem do jednocifrenog rodjen sam 19.10.1988 to je 37

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA