≫ 

1.000 beba u MediGroup porodilištu!

Za nešto više od 3 godine od osnivanja, ovo porodilište postalo je simbol najbolje privatne ginekološke i akušerske prakse i vrhunske pedijatrijske ekspertize u prvim danima novorođenčeta

  • 0

U najsavremenijem privatnom porodilištu u Srbiji, koje je deo vodećeg privatnog zdravstvenog sistema MediGroup, rođena je i 1000-ta beba.

Za nešto više od 3 godine od osnivanja, ovo porodilište postalo je simbol najbolje privatne ginekološke i akušerske prakse i vrhunske pedijatrijske ekspertize u prvim danima novorođenčeta. Nikolija Savić kao 1000-ta beba dobila je na poklon MediGroup paket "Korak po korak" koji podrazumeva redovne sistematske preglede i kontinuirano praćenje zdravlja u prvoj godini života. Mama Emilija odabrala je porodilište MediGroup još na početku trudnoće kroz program "9na9" koji podrazumeva sveobuhvatnu negu i vođenje trudnoće uz porođaj sa odabranim lekarskim timom (ginekolog, babica, anesteziolog).

Porodilište u Opštoj bolnici MediGroup je jedino privatno porodilište u Srbiji i od skoro je, zahvaljujući saradnji sa ministarstvima zdravlja i državne uprave, u sistemu elektronske prijave beba.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA