Omiljeni alkohol otkriva veliku ISTINU o tome kakva ste osoba!

Vi ste ono što pijete. Nije svejedno da li volite votku, viski ili vino, već omiljeno piće iza sebe krije posebnu priču o vašem karakteru

  • 13

Baš kao u čuvenoj televizijskoj reklami “nije svejedno” da li u kafiću, restoranu ili diskoteci naručujete vino, pivo, viski ili rakiju, već u zavisnosti od omiljenog alkohola možete štošta da saznate o sebi i svom karakteru.

Broj zuba koje ste do sada izgubili otkriće vam koliko dugo ćete živeti

Način na koji slažete kablove otkriva da li ste zdravi, masovni ubica ili manijak

Votka

Birate li ovo piće dok ste s ekipom u kafiću, postoje tri moguća razloga za to:

Novi ste u ispijanju alkohola i ne želite ništa s posebnim ukusom.

Ne poznajete vrste pića, a za votku ste čuli.

Imate ruske korene pa to želite da proslavite.

Burbon

Foto - Ilustracija: Pixabay Foto - Ilustracija: Pixabay

Uvek odajete priznanje za naporan rad, a kada volite, volite do kraja. Ukoliko je suprotno, nećete ćutati i jasno ćete reći šta mislite, ali i zašto.

Džin

Lako se uklapate u bilo koji tip društva i uvek ćete pronaći barem jednu osobu sa kojom možete da razgovarate. Proleće je vaše najdraže doba godine jer se sve budi i pokreće.

Tekila

Za ljubitelje tekile veruje se da su emocionalno nestabilne osobe. Kakvi god da ste, sve je u redu dok u potrazi za osloncem ne počnete da rušite svoje prijatelje. Ili dok utehu ne počnete da tražite u zagrljaju WC šolje.

Viski

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

U mlađim danima uvek ste ispunjavali sve obaveze, pročitali svaku lektiru i bili vredna osoba. Čak i kada imate na umu da ste dogovorili ludi provod ili parti, pre toga ćete obaviti sve obaveze bez pitanja. Prijatelji vas cene i uvek će prvo pokucati na vaša vrata kada im zatreba savet.

Konjak

Vas opisuje samo jedna reč – otmeno.

Rum

Stvoreni ste da budete drugačiji od drugih i teško ćete odoleti plesnom podijumu. Prijatelji znaju da će vašim dolaskom veče otići u nepoznatom, ali zanimljivom i nezaboravnom smeru.

Rakija

Pored toga što je jasno ko dan da ste Balkanac, malo je reći da ste pravi partijaner koji dobro podnosi žestoka pića i sposoban da stoji na nogama čitavu noć.

(Telegraf.rs/HuffingtonPost)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA