≫ 

Napišite SVOJE IME i istog trenutka ćete otkriti da li patite od ovih OPASNIH bolesti

Svaka osoba na ovom svetu ima jedinstven otisak prsta i jedinstven rukopis, a iz vlastitog potpisa možete da pročitate kakvo vam je zdravlje! Evo o čemu je reč

  • 0

Možda ste čuli za grafologiju, studiju rukopisa koja može da otkrije osobine ličnosti. I zaista ne postoje dve osobe koje isto pišu. I ne postoje dve osobe istog zdravlja, ali postoje neke zakonitosti u rukopisu ljudi koji pate od istih bolesti.

 

Tačkice pred očima vam šalju opasno upozorenje da nešto nije u redu sa vašim zdravljem

 

Ako nemate polumesece na noktima, trk kod lekara!

 

Neke analize načina na koji čovek ispisuje slova otišle su dalje, pa se veruje da bi rukopis mogao biti rani pokazatelj potencijalnih zdravstvenih tegoba, poput hipertenzije ili Alchajmerove bolesti, piše Daily Mail.

 

Iako kritičari ovo podvode pod pseudonauku, nije zgoreg da proverite ima li indicija da i vama preti opasnost od visokog krvnog pririska, Alchajmera, šizofrenije ili Parkinsonove bolesti, ali može da pokaže i da li imate suficit energije ili vam fali energije.

 

rukopis

 

Visok krvni pritisak

 

Ukoliko pišete različitim pritiskom olovke to bi mogao biti jedan od pokazatelja da imate viskok krvni pritisak ili hipertenziju, a posebno ukoliko slova u vašem potpisu idu od veoma svetlih do veoma tamnih.

 

Alchajmerova bolest

 

Pogoršanje rukopisa usled pogoršanja mentalnih sposobnosti. Jedan od mnogih faktora uključuje rukopis koji se menja u nepravilan ili izmenjena slova spojena podrhtavanjem u pisanju. Pisanje će se takođe usporiti.

 

Šizofrenija 

 

Kada kosina slova učestalo varira u okviru rečenice ili u istoj reči, to je jedan od dokaza da osoba nije u kontinuiranom kontaktu s realnošću.

 

Parkinsonova bolest 

 

Jaedan od pokazatelja Parkinsonove bolesti jeste veoma sitan i zbijen rukopis - tzv. mikrografija. Ponekad rukopis može biti toliko sitan da čak ni njegov pisac ne može da ga pročita.

 

Višak ili manjak energije

 

Ukoliko pišete jakim pritiskom na olovku - pa vam je potpis ispisan jakim slovima ili čak probušte list papira, onda to ukazuje da ste veoma energična osoba.

 

Ako dok pišete jedva dodirujete papir i vaš potis je svetao i bledunjav, onda vam ili nedostaje energije ili ste umorni.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA