≫ 

U zagrljaju modernog Herkulesa: Darinka i Miljan u novoj modnoj priči Milice Tričković (FOTO) (VIDEO)

Telegrafov modni editorijal vas ponovo iznenađuje! Predstavljamo vam jedinstvenog Miljana i prelepu Drarinku u glamuroznim komadima Miličine nove kolekcije

  • 9

Prvi put u Telegrafovom modnom editorijalu je gost i jedan muškarac u čijim rukama se prelepa Darinka Vučeljić oseća potpuno zaštićeno. Miljan Rovčanin vam predstavlja spoj moći i elegancije, kojim zrači najnovija kolekcija Milice Tričković.

Pod sjajem elegancije i raskoši: Bojana u najnovijem Telegrafovom modnom editorijalu (FOTO)

KRALJEVSKI, ZANOSNO, MISTIČNO: Ana Ilić blista u najnovijem modnom editorijalu (FOTO)

Miljan Rovčanin je javnosti poznat kao trenutno najbolji bokser u teškoj kategoriji i kao velika nada našeg sprorta. Iza sebe ima 16 profesionalnih mečeva i svih 16 pobeda, od kojih je 13 dobio nokautom!

Kao sin Martina Rovčanina, profesionalnog boksera, prirodnim tokom Miljan od malih nogu obitava u svetu sporta. Otac mu je bio lični trener i sve svoje znanje je prenosio na sina. Ova porodična spona je rezultirala njihovim neumornim treninzima, gde se između njih razvilo poverenje koje i dan danas traje.

Miljan je član "Bali Balkan Boxing" kampa za obuku profesionalnih boksera. Ostao je veran korenima i igra pod zastavom svoje zemlje, bez obzira na ponude iz nemačkih prestižnih klubova.

Foto: Aleksandra Bogićević Foto: Aleksandra Bogićević

Miljan je iz hobija učestvovao u brojnim muzičkim spotovima (od kojih jedan možete pogledati ovde), a sada je i specijalni gost našeg editorijala.

Pored njega, pred objektivom profesionalnog fotografa Aleksandre Bogićević se našla i prelepa Darinka Vučeljić.

Darinka je profesonalni model. Svoju karijeru je započela u Milanskoj agenciji "Names". Radeći i boraveći u Milanu, Darinka je sarađivala sa prestižnim svetskim kreatorima poput Iv Sen Lorana.

Foto: Aleksandra Bogićević Foto: Aleksandra Bogićević

Bila je u prilici da sarađuje i sa eminentnom modnom kućom Dolče i Gabana, ali je Darinka ovu ponudu odbila i vratila se u Beograd, gde se posvetila svom pozivu.

Ona je viši fizioterapeut specijalizovan za sportske povrede, što i danas radi. Modelingom se sada bavi iz hobija i ljubavi, i iskiljučivo za našu kuću.

U ovom modnom editorijalu imate prvi put priliku da vidite komade muške kolekcije Milice Tričković, kao i prelepe haljine prikazane na poslenjem Serbia Fashion Week-u.

Foto: Aleksandra Bogićević Foto: Aleksandra Bogićević

Da bi naši modeli blistali pobrinuo se tim eksperata akademije "Purity".

Uživanje će vam biti kompletno, jer je snimanje održano u luksuznom prostoru hotela Admiral Arena, čijem osoblju se posebno zahvaljujemo na saradnji.

Foto: Aleksandra Bogićević Foto: Aleksandra Bogićević

Još sjajnih fotografija, koje je uradila Aleksandra Bogićević pogledajte na sledećoj strani.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA