RIZIK JOJ SE ISPLATIO: Pojavila se gola na crvenom tepihu, ali iz najboljeg mogućeg razloga (FOTO)

Demi Levato, popularna pop pevačica, sinoć je na dodeli Gremi nagrada definitivno privukla pažnju i o tome će se tek pričati

  • 2

Američka pop pevačica Demi Levato se pojavila sinoć na dodeli Gremi nagrada u prozirno-zlatnoj haljini koja gotovo potpuno otkriva njeno telo i to da samo da bi ženama prenela jednu važnu poruku.

Napokon otkriveno koliko je koštala legendarna roze tutu suknja Keri Bredšo

Mesec dana je nosila samo mušku odeću i to joj je promenilo život!

Veliku pažnju javnosti na dodeli Gremija privukla je pop pevačica Demi Levato (24) i to već na crvenom tepihu. Naime, mlada muzička zvezda se pojavila u haljini čiji dizajn sa velikim izrezom na grudima ne ostavlja gotovo ništa za sakriti.

Demi je priznala da je odučila da preuzme modni rizik zbog višeg cilja i da se isplatilo. Reč je o građenju samopouzdanja i ljubavi prema svom telu, prenosi Daily Star.

- Na ovaj potez me je ohrabrio kolega Nik Džonas. Nas dvoje stalno postavljamo izazove jedno drugom. Početkom godine mi je rekao da misli da garderobom krijem svoje telo, odnosno da tako kočim samu sebe i da se ne otvaram prema svetu. Razmislila sam i evo - rekla je Levato u intervjuu za CBS.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Crveni tepih je bio samo početak uzbuđenja koje je pripremila Demi. Kasnije tokom večeri pojavila se na bini izvodeći miks pesama grupe Bi Džiz, čime je pokazala svoj raskošni glas. Čak je i Beri Gib, jedini preostali živi član popularne grupe zadovoljno klimao glavom.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Demi Levato je ove godine bila nominovana za Gremi u kategoriji najbolji pop vokalni album, ali je pobedu ipak odnela Adel.

Bez obzira na to, Demi je preko Tviter naloga sa svojim fanovima podelila oduševljenje to je uopšte nominovana i što je imala priliku da nastupa sinoć na dodeli nagrada.

Pogledajte i interesantan prilog o modi fudbalera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • in83

    13. februar 2017 | 13:45

    tako je i dosla do uspeha.sta je takvima skinuti se go.

  • Србин

    13. februar 2017 | 12:29

    Лијепа жена и згодна а хаљина ружна.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA