TATA HEROJ: Ono što je ovaj otac uradio zaslužuje divljenje svih nas! (FOTO) (VIDEO)

Ovakav čovek se ne rađa dva puta i zato će vam njegova priča zagrejati srca

  • 2

Radžib Tomas ili popularni Papa Redži poznat je po svom izuzetno humanom postupku. On je usvojio čak 22 dece koji su zaraženi HIV virusom.

 

Bliznakinje su razdvojili kao bebe i napokon su se srele posle 10 godina, a onda je usledilo još jedno čudo (VIDEO)

 

Zaljubili su se u sirotištu, a onda su ih na silu razdvojili. Trenutak kad su se ponovo sreli će vas raspametiti! (VIDEO)

 

Tata Redži živi u Bombaju i udomitelj je deci koju su napustili roditelji zato što su zaražena HIV-om, iako kod kuće ima svoja dva tinejdžera. Njegova žena Mini Redži im sprema obroke, dok se on bavi njihovim zdravljem i obrazovanjem.

 

Sve je počelo zbog jednog slučajnog susreta, prenosi Independent.

 

- Video sam devojčicu da spava napolju. Bila je toliko mršava da ste mogli da joj prebrojite kosti. Saznao sam da je HIV pozitivna i da sje izgubila oba roditelja. Pitao sam je šta želi da jede i ona je rekla - nudle. Nisam nigde mogao da ih nađem, pa sam joj obećao da ću se vratiti sutra - počinje svoju priču Papa Redži.

 

- Preminula je tu noć i to je nešto što će me uvek proganjati. Tada sam otišao u bolnicu i zamolio ih da me pozovu ako budu nekada primili takvo dete, dete sa takvim problemom - objašnjava.

 

 

Njegova humanost je tako započela svoj put.

 

- U početku nam je bilo teško. Jedva smo sastavljali kraj s krajem. Mogli smo da priuštimo samo jedan dušek na kojem je spavalo naših četvoro dece, a moja supruga i ja smo morali da spavamo na podu. Međutim, ljudi su počeli da doniraju nameštaj, namirnice i novac. Moja porodica je sada sa četvoro proširena na 24 dece, jer je 22 dece sa HIV-om poslato kod mene - priča Radžib.

 

Tomas želi da razbije sve tabue vezane za ljude obolele od HIV-a.

 

- To što su oni zaraženi HIV-om ne znači da moraju da žive kraće od zdravih ljudi. Mogu da žive dugo kao i svaka druga osoba i to je moja misija - da ih spasem i da im obezbedim dug život - iskreno govori Radžib.

 

- Uz mali uložene ljubavi sve je moguće - dodaje za kraj.

 

Pogledajte njegovu priču.

 

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA