≫ 

Objavila je dve fotografije sebe u donjem vešu i poslala poruku koja zaslužuje aplauz svih žena

Postala je viralna iz najboljeg mogućeg razloga

  • 9

Olivija je podelila dve fotografije na kojima nosi donji veš za oblikovanje tela i postala viralna iz najboljeg mogućeg razloga.

Halteri su ponovo u trendu! Pitali su 6 žena da li ih nose i zašto, a odgovori se neće svideti muškarcima

Odgovorite na OVA neverovatno prosta pitanja i otkrićete pravu istinu o sebi

Na prvoj fotografiji ima visokok navučene pantalone za oblikovanje tela, dok su na drugoj one spuštene ispod njenog stomaka.

Ova devojka priznala je da ih je kupila prošle godine kako bi mogla da nosi i izgleda bolje u uskim stvarima, ali da je onda shvatila da joj je bolje bez njih.

 

A post shared by Olivia on

"Da li znate koliko su ove stvari neudobne. Disanje jednostavno nije opcija. Na prvoj fotografiji možda izgledam više seksi, ali mi je neudobno i osećam se sputano. Olakšanje koje dolazi kada ih skinem možete videti na drugoj", stojiu njenom podužem postu.

Olivija je takođe ženama rekla da ne nasedaju na slike u reklamama, serijama, filmovima, a pogotovo da ih ne zadove fotografije modela na Instagramu.

"Ovakav veš stvara iluziju ravnijeg stomaka. Ali on vam nije potreban. Na drugoj fotografiji se osećam potpuno slobodno i mogu ponovo da dišem. Zaista vam nije potreban komad odeće kako biste se osećale lepima i volele sebe. Ne morate da nosite uzak komad materijala kako biste nosile haljinu. Nosite je svakako. Vi ste divne. Bez mana. Prelepe. Ne dozvolite da vam bilo ko kaže drugačije", zaključuje Olivija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zapanjen

    17. februar 2017 | 17:39

    Ovakvim slikanjem opravdavaju svoju lenjost kao i nedisciplinu..samo imaju izgovor za svoju inertnost..da ne budem sovinista i objasnim ovakav moj komentar..volim kad ima koji kg viska,kad nije anoreksicna i da ima obline,al ne volim da vidim i ne smatram lepim kada imaju koje desetine vise kilograma

  • Deki

    17. februar 2017 | 16:53

    Ja ne vidim pantalone ni na jednoj slici,samo gacice :)

  • Sasa

    17. februar 2017 | 21:15

    Ovakve volim mmmmm

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA