≫ 

9 načina da imate romansu života - a da ne prevarite partnera

Niste zadovoljni. Deca su nemirna, a on je podgojen i lenj. U teretani ste primetili super dasu i flertujete sa njim. I to vas izjeda jer želite da sačuvate porodicu. Možda će vam pomoći ova neobična romansa

  • 1

Ovo se dešava često: udata žena upušta se u opasan flert sa drugim muškarcem. Ali o tome se ne priča, pa su takve žene usamljene i osećaju sramotu kad im se to desi. Kao majke, žene se postavljaju zaštitnički prema svojim porodicama, tako da je misao da bude zainteresovana za drugog čoveka takođe veoma opasna - a to je, naravno, deo tradicije.

Ako sumnjate da vas partner vara i pritom ste žena, onda ste verovatno u pravu - evo i zašto!

Zaljubila sam se u drugog i ostavila muža! Sve je bilo lepo, ali sada mi se život pretvorio u pakao!

Kroz opasnosti, samoću, stid, krivicu, samoosudu, radoznalost, uzbuđenje i senzualnost, žene moraju da gaze kroz more emocija... tako dobrodošlih i isto tako nepoželjnih. Žene bar misle da to nisu zaista želele. I taj epizodni flert može biti pretnja, a čak i razoriti brak.

Ukoliko vas ophrvaju takve misli, jedna psihološkinja je smislila veoma zanimljivu igru koja će vam pomoći da se osećate bolje, da se vratite sebi, da opet budete seksi, a da ne prevarite muža.

Zamislite na trenutak da ste vi jedina osoba koja postoji - samo vi. Zamislite da osoba koju vidite jeste ogledalo - odraz delova vaše ličnosti. Postoje delovi koje volite i delovi koje mrzite. Postoje delovi koji su čudni i delovi koji su normalni.

Foto - Ilustracija: Profimedia/Alamy Foto - Ilustracija: Profimedia/Alamy

Svaki lik je deo vas i prilika da se sa njim upoznate i istražite lične krajolike - ko ste vi u stvari.

Imate muža i decu, koji, naravno, u ovoj priči, odražavaju delove vas. Deca su luda, muž je debeo i lenj... a to niste vi... uopšte.

Idete u teretanu, vodite računa o svemu, mislite da će se bez vas sve raspasti.

A onda zamislite NJEGA. Prvi put nakon dužeg vremena osećate se seksi, osećate golicanje u preponama. Uključeni ste, uzbuđeni, angažovani, imate vrtoglavicu, srećni ste.

On vas pali, čini da se osećate posebno, privlačno. On je osoba koju želite u blizini jer se kraj njega osećate ponovo kao žena, devojka, seksi žena. Kao ljudska životinja.

Ali zaboravili ste: on ne postoji, taj čoveka kog vidite. Na trenutak zaboravite na ovu  igru - vi ste u realnosti. Mislite da je to čovek u kog ste zaljubljeni, ali to ste zapravo vi.

To su osećanja koja imate kada ste pored njega (on živi u vašem telu), to je privlačnost koju osećate (koja živi u vašem telu). Osećate se atraktivnom (to je percepcija koja živi u vašoj glavi) i angažovano i živo (jer je novo, uzbudljivo i rizično, a te senzacije i emocije jesu vaše).

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

I sva ta osećanja i senzacije koje imate želite da date nekom tipu u atlet majici iz teretane, jer ste umorni od muža koji prdi u kući u pohabanom donjem rublju.

Ako želite da sve napustite i pobegnete sa tim tipom daleko, samo napred. Ali za kratko vreme i u toj novoj vezi praćete gaće tog novog momka. Zato što cela ova stvar nema nikakve veze sa njim, sve ima veze isključivo sa vama.

Ako želite aferu a da ne prevarite muža, otarasite se tipa iz teretane, ili još bolje, započnite romansu sa samom sobom.

A ovo je devet ideja kako da uđete u tu divlju vezu:

1. Izađite na sastanak sa sobom

Izvedite sebe u provod i radite ono što vam je zabavno. Večara, bioskop, pozorište? Šta god - samo to upišite u planer i ostvarite.

2. Obucite se lepo za sebe

Izaberite odeću u kojoj se osećate seksi. Pogledajte se u ogledalo i recite sebi: "Opasno dobro izgledaš!" Oblačite se lepo jer volite samu sebe.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

3. Flertujte

Ljudi će primetiti, verovatno čak i vaš muž, kada počnete da se doterujete. Neka se to osećanje vidi, uživajte u njemu. I uverite ljude da se baš dobro zabavljate.

4. Pomerajte svoje telo

Kada nema nikog kod kuće, ili ako je situacija zaista očajna, zaključajte se u najvećem kupatilu u kući, stavite slušalice na uši i plešite. Ne treba vam posebna koreografija. Samo pomerajte svoje telo u ritmu i po osećaju koji prolazi kroz vas. Tresite se, uvijajte se, mešajte kukovima i recite sebi koliko ste seksi kada to radite.

5. Dodirujte se

Sada ne moramo da govorimo o masturbaciji, iako svakako i o njoj može biti reči! Masirajte se, koristite losion ili kokosovo ulje, i trljajte kožu. Osećajte koliko vam svaki dodir prija i kako je neverovatan osećaj na vašoj koži posle toga.

Foto: Pixabay Foto: Pixabay

6. Kupite sami sebi cveće

U cvećari ili na ulici kupite cveće i stavite ga tamo gde boravite. Mali buket možete držati u autu, pa ga poneti u kancelariju i onda ga vratiti kući.

7. Radite samomasažu

Dodirujte se i priredite divnu samomasažu. Za dodatni ugođaj možete koristiti mineralnu kupku ili paru. Vaše telo će imati senzornu senzualnost!

8. Pišite ljubavna pisma

Kupite lep papir za pisma ili razglednice i pišite ljubavna pisma sebi, svojim prijateljima ili svojoj porodici. Kada izražavate svoju ljubav i zahvalnost, povećaćete i osećaj radosti i zadovoljstva.

9. Uradite nešto potpuno ludo

Ne morate da se šetate goli, ali uradite nešto sa druge, divlje strane. Uraditi nešto ludo i napustite svakodnevni obrazac života. Urlajte na mesec, plešite u mraku, skočite padobranom, naučiti da svirate bubnjeve... Samo neka bude nesvakidašnje. Vaš život - i brak - zavisi od toga.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA