TRAVELLAND preporučuje najpoznatiji hotel Sitonije! (FOTO)

Hotel "Porto Carras Sithonia" kategorisan je sa 5 zvezdica i deo je ekskluzivnog kompleksa "Porto Carras Grand Resort"

  • 0

U turističkoj agenciji "Travelland" imaju specijalnu ponudu za dobro poznati hotel "Porto Carras Sithonia", a ovaj luksuzni kompleks se preporučuje sa izuzetno prihvatljivim cenama.

- Može se reći da po ceni nekog prosečnog hotela, koji ima polupansion, dobijate hotel kao što je "Porto Carras Sithonia" – objasnio je Milan Jovanić iz agencije "Travelland". – Ovaj hotel ipak podrazumeva uslugu "all inclusive", a svako ko je barem jednom bio na Halkidikiju prepoznaje brend "Porto Carras".

Hotel "Porto Carras Sithonia" kategorisan je sa 5 zvezdica i deo je ekskluzivnog kompleksa "Porto Carras Grand Resort". Nalazi se na samoj obali kompleksa od više hektara hotelskog imanja, koje obuhvata uređene vrtove, vinograd, golf teren, privatnu marinu, kazino, spa centar...

Osamdesetih godina hotel "Porto Carras Sithonia" je bio izuzetno luksuzno mesto tursitičke ponude Grčke, a do danas je očuvao svoj poseban šarm u moru različitih ponuda Halkidikija. Mnoge planetarno poznate ličnosti odsedali su u ovom kompleksu.

Foto: Promo/ Travelland Foto: Promo/ Travelland

Sve sobe hotela "Porto Carras Sithonia" su luksuzno opremljene sa elegantnim nameštajem, mermernim kupatilima i terasama sa pogledom na Toroneos zaliv i teren za golf. Sve imaju satelitsku televiziju, klima uređaj, fen za kosu. Pored golf terena u ponudi su i drugi sportski tereni, teretana, spa, animacije i škola jahanja. Hotel "Porto Carra Sithonia" ima tri restorana sa mediteranskom i internacionalnom kuhinjom. U okviru pet barova koje sadrži hotel, mogu se probati vina koja su proizvod dobijen iz hotelskih vinograda.

Hotel još poseduje i besplatan parking, market, spa centar, zatvoreni bazen, frizerski salon...Gradić Neos Marmaras je udaljen samo 1,5 km od hotela, ali je hotel "Porto Carras Sithonia"toliko posebna priča, da ne morate nijednom izlaziti iz hotelskog kompleksa.

Foto: Promo/ Travelland Foto: Promo/ Travelland

- U turističkoj agenciji "Travelland" možete uplatiti aranžman za hotel "Porto Carras Sithonia" po cenama već od oko 1.000 € - rekao nam je Milan Jovanić iz agencije "Travelland". – I to su cene za celu porodicu, pa je uživanje u kompleksu "Porto Carras" nikad dostupnije.

Svi zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji "Travelland", na adresi Dobračina 43, u Beogradu ili dobiti više informacija na internet prezentaciji ove agencije: www.travelland.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA