PUTOVANJA ZA USKRŠNJE PRAZNIKE – Specijalne ponude

Topli prolećni dani i predstojeći uskršnji i prvomajski praznici podstiču na razmišljanje o nesvakidašnjim aktivnostima. Postoje stvari koje možete raditi sami, neke su namenjene porodici, neke prijateljima, a putovanje je prava prilika da vreme provedete svi zajedno

  • 1

Kao i svake godine, turistička agencija Viva Travel pripremila je, za sve koji su spremni da upoznaju neke od čuvenih evropskih metropola, obilje raznovrsnih ponuda. U zavisnosti od raspoloženja i vremena, u prilici ste da birate između aražmana u trajanju od 5 do 10 dana, hotela u samom centru grada ili nekom mirnijem, udaljenijem delu.

 

Zaljubljenici u putovanja kažu da je planiranje istog podjednako uzbudljivo kao i sama aktivnost. Tokom cele godine a posebno za uskršnje i prvomajske praznike u ponudi su aranžmani za zemlje poput Mađarske, Austrije, Češke, Francuske, Grčke, Italije, Nemačke, Rusije, Španije....

U zavisnosti od arhitekture grada, kulture i navika žitelja, svaka od metropola pomenutih država nudi drugačiji program i razne aktivnosti.

 

Beč nudi spoj neprevaziđene kulturne baštine i priliku za šoping, obližnja Budimpešta će vas prijatno iznenaditi cenom , a Prag i Venecija učiniti da se osećate kao deo filmske scenografije.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

- Bogata ponuda gradova Italije provereno ostavlja bez daha. Iako svi putevi vode u Rim, agencija Viva Travel će svoje putnike povesti i na neka nova mesta u Italiji podjednako očaravajuća i to po dosta pristupačnim cenama. – poručuju iz agencije.

 

Te smo tako iz njihove ponude izdvojili najtraženije destinacije za uskršnje praznike:

 

Venecija – Burano i Murano / 5 dana /13.04 .......................95 €

 

Milano – Đenova – Jezero Komo / 5 i 6 dana / 13.04.......od 99 €

 

Bolonja / 6 dana / 13.04...............................139 €

 

Firenca / 5 i 6 dana /13.04. ......................od 139 €

 

Cinque Terre i Elba / 6 dana / 13.04.............. 145 €

 

Najlepša jezera Italije / 6 dana / 13.04.......... 169

 

Rim / 6 dana / 13.04...............................od 175

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Ako biste malo do naših prijatelja Grka tokom praznika, onda neka izbor bude Atina, Solun ili pak ostrvo Krf čiji istoimeni grad pruža poseban doživljaj proslavljanja Uskrsa.

 

Atina ima specijalnu cenu od 145€ za polazak 13.04., dok se u Solun ide za 99€ i to na 5 dana.

 

Prava egzotika u sred proleća jeste obilazak Provanse, Azurne obale, Španije, Švajcarske...

 

Autobski aranžmani koji obuhvataju više gradova i više zemalja, za šta ipak treba izdvojiti minimum šest slobodnih dana.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Završite sa pripremama na vreme i uživajte u putovanjima tokom praznika.

 

Ono što vas najviše interesuje možete pronaći na  www.vivatravel.rs, a kada se putem društvenih mreža ili sajta agencije informišete i napravite uži izbor, svratite u neku od poslovnica gde će vam ljubazno osoblje skrenuti pažnju na detalje i, što neretko biva, ukazati na mogućnosti o kojima niste ni razmišljali.

 

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vesna

    20. mart 2017 | 21:22

    Steta je tako veliki praznik provesti na ulici nekog stranog grada ili u hotelu . Zar nije lepse za Uskrs biti kod svoje kuce sa porodicom pripremiti svecani rucak obojitii jaja, ko zeli moze da ode u crkvu .Volim da putujem ali za najveci praznik nikada .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA