≫ 

MAJKA ZA PRIMER: Smršala je preko 40 kilograma uz pomoć dece na NEVEROVATAN način

Ova majka uspela je da izgubi 40 kilograma na potpuno neverovatan način

  • 10

Marejke Lot svakodnevno je jela ogromne količine čokolade i drugih nezdravih slatkiša, a to se odrazilo i na njenu težinu koja je u jednom trenutku iznosila preko 100 kilograma.

4 situacije u kojima nikako ne biste smeli da pijete vodu jer je opasno

10 upozoravajućih znakova koji govore da MORATE da prestanete da JEDETE HLEB

Veliki problem bila su i njena deca prepuna energije, ali i brojni problemi sa izgledom koji su je ostavljali u suzama svaki put kada bi se pogledala u ogledalu.

A post shared by Mareike Lott (@noexcusefitmom) on

Međutim, kada je shvatila da se toliko stidi svog izgleda da više ne želi ni da bude goal ispred svog muža, Marejke je odlučila da promeni svoj život na potpuno neverovatan način. Kako bi se promenila, zamenila je nezdrave namirnice povrćem i svakoga dana je odvajala 30 minuta za vežbanje sa svojom decom.

A post shared by Mareike Lott (@noexcusefitmom) on

Zapravo, deca su bila deo njenih vežbi. Koristila ih je kao tegove na leđima kada je radila čučnjeve ili sklekove. A ovaj prilično bizaran režim treninga pomogao joj je da izgubi preko 40 kilograma.

"Svakog dana bih briznula u plač jer mi ništa od odeće niej odgovaralo. Čak sam nosila trudničku odeću tri godine nakon poremećaja. Toliko me je bilo neprijatno svog tela da nisam želela da me muž vidi bez odeće, a to je onemogućavalo da budemo intimni. Shvatila sam da ne mogu tako da živim i zato sam počela da vežbam i zdravo se hranim", priča ona.

A post shared by Mareike Lott (@noexcusefitmom) on

Po njenim rečima, dovoljno je samo 30 minta vežbanja sa decom dnevno da se vide rezultati, a tu su i zabava i provedeno vreme sa njima.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA