BOJAN PERIĆ kaže: Štrumpfovi - skriveno selo bolji od svih do sada! (FOTO) (VIDEO)

Kao i svi animirani filmovi poslednjih deset godina ovaj u domaćim bioskopima možemo da gledamo u sinhronizovanoj verziji u režiji Dragana Vujića Vujketa

  • 0

ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO film koji je od 30. marta počeo da se prikazuje u svim bioskopima za razliku od svojih prethodnika u potpunosti je animirani film.

Bojan Perić, koji je svoj glas pozajmio Kefalu, istakao je da je izuzetno zadovoljan svojom ulogom.Smatra da se uspešno poigrao sa svojim glasom s obzirom na to da ni njegovi najbliži prijatelji nisu mogli da nađu sličnost između njegovog glasa i onog kojim je oživeo Kefala.

Foto: Promo Foto: Promo

Kao i svi animirani filmovi poslednjih deset godina ovaj u domaćim bioskopima možemo da gledamo u sinhronizovanoj verziji u režiji Dragana Vujića Vujketa, a neki od domaćih glumaca koji su pozajmili svoje glasove omiljenim junacima su: Tamara Aleksić, Slobodan Boda Ninković, Anđela Jovanović, Bojan Perić, Anđelka Prpić, Srđan Timarov, Iva Stefanović, Đorđe Stojković i mnogi drugi.

Foto: Promo Foto: Promo

Ovoga puta su se mnoge ličnosti iz javnog života, kojima gluma nije primarno zanimanje, poput Sandre Perović ,Vladimira Jelića , Saše Plaćevića – Dr Feelgooda, Milana Gromilića , Inspektora Blaže  i Milana Inića Yasserstaina odazvale na poziv distributerske kuće Con film i takođe svojim glasovima oplemenili domaću verziju filma.

Foto: Promo Foto: Promo

U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Trapa, Kefalo i Gruber) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo pre nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel.

Upustivši se na ovo neverovatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj istoriji.

Vikend je idealna prilika da posetite najbliži bioskop i sami se uverite da li se slažete sa BOJANOM PERIĆEM da je novi nastavak ŠTUMPFOVI: SKRIVENO SELO bolji od svih do sada.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA