≫ 

Može da vam SPASE ŽIVOT: Evo zašto MORATE da odmah pogledate ispod sedišta kada uđete u avion

Zbog bizarne navike pojedinih putnika, ova provera može da vam spasi život, iako su šanse da ćete ikada učestvovati u nekoj avionskoj nesreći male

  • 0

Postoji nekoliko stvari koje bi trebalo da uradite pre nego što avion poleti. Ovo je važno, jer pojedini putnici na kraju leta ponesu sigurnosni prsluk kao suvenir!

Stjuardesa otkriva: Ako BAŠ MORATE - ovo je najbolji trenutak da idete u WC u avionu

Čim uđete u avion, stjuardesa već zna jednu jako važnu stvar u vezi sa vama - evo i koju!

Prvo šta treba da uradite je da proverite da li ste na pravom mestu, da li je sigurnosni pojas u redu, da li rade slušalice i pogledate ispod sedišta. Najbolje da to uradite odmah, jer može da bude kasno kad avion poleti.

"Ljudi uzimaju prsluke za spasavanje, koji se nalaze između sedištva, kao suvenire. Protiv takvih putnika trebalo da se pokrene disciplinski postupak", rekao je ekspert za avio saobraćaj Džordž Hobika za "Hufington post".

Kada kabinsko osoblje pregleda avion, to se obično radi na početku dana. Ponekad posada ni nema vremena za takvu vrstu provere, posebno ako ima više letova i putuje velikim avionima.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA