SEKSI: Loren Haton u osmoj deceniji reklamira donji veš: Izgleda fantastično (VIDEO)

Kampanja "Calvin Klein Or Nothing At All" slavi žene svih godina: od 18 do 73

  • 3

Nekadašnja manekenka i glumica Loren Haton odlučila je da u 73. godini ponovo stane pred kamere i učestvuje u kampanji za, ni manje ni više, nego donji veš brenda Kelvin Klajn.

 

 Ovaj bikini je toliko seksi da su ljudi ostali bez daha kada su videli šta devojka ima na sebi

 

Modni hit u ovoj godini: Metalik sandale morate da imate, i Džesika Alba ih šeta (FOTO)

 

Haton je jedna od prvih svetskih top-modela. Dugo je bila zaštitno lice Revlona, a prvi put se pojavila naga 1970. u jednom filmu s Robertom Redfordom. Tada je imala 27 godina. Glumila je i u filmu "Američki žigolo" gde joj je partner bio Ričard Gir.

 

 

Najnovijom kampanjom donjeg rublja ponovo se vratila u manekenske vode, a nedavno je u Milanu, zajedno sa Điđi Hadid nosila reviju za modnu marku Bottega Veneta.

 

Pored Loren na video snimku pojavljuje se još šest žena: Kirsten Danst, Rašida Džons, Laura Herijer, Natali Lov, Ena Sui i Maja Turman Hok, ćerka holivudskih glumaca Ume Turman i Itana Hoka.

 

Mlade devojke u donjem vešu smenjuju se u jednominutnom videu, a može se reći da im je šou ukrala vremešna Haton, koja se pojavljuje na kraju u belom brushalteru i osmehom, koji otkriva prepoznatljiv razmak između prednjih zuba.

 

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA