MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ: Blizanci će imati burne vikende, a Lavovi pregršt ljubavnih afera

Saznajte da li ćete tokom maja imati sreće u ljubavi i kako će vam izgledati poslovni život

  • 0

Maj će za mnoge horoskopske znake biti veoma pozitivan na polju ljubavi, posla i zdravlja.

OVAN

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

POSAO: Mars kao vaš vladar i pokretač energije daće vam dodatnu snagu da se okrenete važnim delatnostima. Bićete okrenuti poslu tokom meseca sa važnim ljudima i saradnicima. Mars u Blizancima će vam dati snažan glas, dobru priču, brzo kretanje i kraća putovanja. Iako je Merkur retrogradan do četvrtog u mesecu, možda neće ići brzo i lako na početku meseca ali naredne tri nedelje morate ubrzati sebe kako bi ste završili započeto i zaradili više. Potrebna vam je finansijska podrška. Venera je ušla u vaš znak i to je okidač da morate da pokrenete i svoju kreativnost. Uspešni ste u poslovima izgradnje, arhitekture, prodaja i servis mašina. Novac ćete zarađivati u više navrata tokom meseca, posebno posle 17. U mesecu.

LJUBAV: Mesec maj počinje sa planetom Mesec u znaku Rak, tako da su emocije prilično naglašene tokom ovog perioda. Sve se vrti oko kuće, porodice i privatnog poslovanja. Oko desetog maja strast i energija požude biće naglašena posebno za sve one koji su u vezi ili braku. Druga polovina meseca važna je za sve one koji su slobodni i traže svoju srodnu dušu a mogu je pronaći negde dalje, van zemlje u kojoj žive.

ZDRAVLJE: Mars u Blizancima vam može dati problem sa plućima, nervnim sistemom, posebno nerve na ekstremitetima. Potrebna je stalna kontrola.

Na sledećoj stranici pogledajte šta u maju očekuje Bikove

BIK

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

POSAO: Sunce u vašem prvom polju daje dodatnu snagu i energiju. Morate da se predate svom snagom. Do 4. Maja je Merkur još uvek retrogradan i nije dobro da u prvim danima meseca pokrećete nov posao ili idete na put zbog istog. Sačekajte period posle desetog maja , tačnije i još bolje u drugoj polovini meseca, posle 20. Maja, možete očekivati benefit. Moćićete da sarađujete sa Strelčevima bolje nego što šte očekivali. Oni su brzi i vama treba neko da vas ubrza, doda vam snage za bolje sutra. Možete imati koristi od saradnika iz Severne Afrike ili Severne Amerike ukoliko se bavite poslovima koji zahtevaju stalni kontakt sa inostranstvom ili uvoz-izvoz.

LJUBAV: Ako ste u braku onda morate da obratite pažnju na komunikaciju sa partnerom, koji nije prijatan za priču. Možda će više spominjati svoj posao, zdravlje kao opterećenje. Bolji period za brak je u drugoj nedelji meseca a savetuje se i put u inostranstvo kao kraći odmor. Bikovi koji traže ljubav naći će je pored Lava koji mnogo radi, zauzet je i traži veliko razumevanje. Bikovi tinejdžeri se zaljubljuju u nekog ko je stariji od njih.

ZDRAVLJE: Prva nedelja daje otežanje. Možete imati hronično oboljenje kičme. Posećivati fiziotarapeuta.

Na sledećoj stranici pogledajte šta u maju očekuje Blizance

BLIZANCI

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

POSAO: Kako je još vaš vladar Merkur retrogradan, mora se sačekati da krene direktnim hodom, jer je to stanje koje vama daje krila da se otisnete i pokrenete na nove poslove i projekte. Brzo će i on da krene već od četvrtog u mesecu, ali važnije ugovore ipak potpisujte posle dvadesetog. Butite pažljivi pri trošenju novca, vodite evidenciju kako nebiste veću količinu novca potrošili uzalud. Druga nedelja je dobra za putovanja, a uvećanje novca očekujte vrlo brzo već od druge polovine meseca. Neke Blizance očekuje preokret u poslovanju, promena saradnika ili uključivanje mladih u nove projekte.

LJUBAV: Ulaskom Venere u Ovan i vaše 11 polje prijateljstva, tražićete više razumevanja i toplih reči. Nije da niste zainteresovani za strast ali će to da sačeka još koji mesec. Važno vam je da se posvetite sebi i fizičkom izgledu, pre svega, koji ste prilično zapostavili. Partner voli kada ste u top formi i kao pravi ,,večiti mladić,,. Potrudite se da što više uložite u sebe, vratiće vam se duplo. Dobri dani za ljubav su petak, subota i nedelja.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na gornji deo tela. Grudi i grudnu kost, osteljiv. Poželjno uraditi preventivni pregled.

Na sledećoj stranici pogledajte šta u maju očekuje Rakove

RAK

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

POSAO: Imali ste velikih problema sa poslom tokom bivših meseci. Sada očekujete pozitivne rezultate. Mesec maj počinje upravo kretanjem vašeg vladara Mesec u vašem sazvežđu. To je obično okidač za sve pripadnike ovog sazvežđa da se okrenu svom poslu i da se nikako ne bave drugima, jer vam Venera nije posebno naklonjena tokom maja. Odnos sa drugima može biti narušen, pun prepirke, svađe, raznik problema u samom odnosu sa saradnicima u kolektivu gde radite. Neće vam biti lako, zato – oprez! Rakovi koji rade u bankama, velikim građevinskim firmama, privatnim bolnicama, mogu očekivati unapređenje ili povećanje plate.

LJUBAV: Ako ste u vezi sa osobom marsijanskog tipa Škorpija ili Ovan, onda morate da povedete računa o samom pristupu partnera, jer može da bude razdražljiv, osetljiv na svaku reč. Ako je rođen u znaku Škorpije morao bi da povede računa u saobraćaju ili možda ima kvar nekog kućnog aparata. Ako ste u vezi sa Jarcem ili Vagom opet može da iskrsne problem. Volite da dominirate, a vaši partneri još više, ko će da pobedi – videćemo.

ZDRAVLJE: Oči osetljive, posebno ako imate oscilacije u krvnom pritisku.

Na sledećoj stranici pogledajte šta u maju očekuje Lavove

LAV

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

POSAO: Ulagaćete puno snage u posao sa prijateljima. Tražićete njihovu pomoć a i mogli bi da je dobijete ukoliko imate strpljenje. Mars u Blizancima vam daje da ste brzi na eziku ali koliko i mudri moraćete to da osetite sami. Čuvajte se teških, fizičkih poslova koji će vam se nuditi više nego nešto lakše. Ako ste preduzimač onda se pokrenite sredinom meseca. Ukoliko radite poslove koji zahtevaju kretanje i putovanja, povedite računa tokom treće nedelje u mesecu na auto putu. Dobri dani za poslovnu saradnju od ponedeljka do četvrtka. A datumi koji vas mogu povezati sa srećnim ishodom su 9, 12, 22 i 26 u mesecu.

LJUBAV: Ovaj mesec je više naglašen za mlade i slobodne. Dobar period za nova poznanstva, nova druženja i svakako, novu ljubavnu vezu. Venera planeta ljubavi daće preteranu strast, seksualnu aktivnost, pa obratite pažnju da se sve te veze ne završe više kao avanture i afere nego ono čime težite a to je stabilna veza. Lavice u braku imaju udvaranje mlađih muškaraca koji su takođe u braku.

ZDRAVLJE: Skloni ste prehladama jer ne vodite računa previše o sebi.

Na sledećoj stranici pogledajte šta u maju očekuje Device

DEVICA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

POSAO: Ovaj mesec je pun ambicije, rada, čak preteranog rada. Devica to može sve da izdrži ali moraće da obrati pažnju na zdravlje, posebno ako je radnik u velikim korporacijama. Vaš vladar Merkur jeste retrogradan i vi ste i te kako imali težak period na poslu, možda čak više od Blizanaca čiji vladar isto zrači. Još uvek se mučite, čekate neke odgovore iz inostranstva ali nikako da to stigne na vreme. Opustite se, posle desetog ili u drugoj polovini meseca ćete sigurno da budete tamo gde ste naumili i želeli. Maj je mesec inostranstva za većinu Devica.

LJUBAV: Mnogo strasti tokom maja meseca. Žena Device koje su u vezi, moraju da prihvate partnera onakav kakav jeste i da nekad prilagode sebe njegovim željama ili stremljenjima. Ovde je moguće putovanje ili promena doma na kratko. Muške Device očekuje ljubav ali iznenada, ono što nikako nisu imali i očekivali. Neke muške Device mogu imati ljubav sa ženom, devojkom koja je starija od njih. To novo iskustvo vas može učiniti plemenitijim.

ZDRAVLJE: Iznenadne promena raspoloženja, mogu učiniti da vam se poremeti metabolizam. Morate da se hranite kvalitetnije i uzimate vitamine.

Na sledećoj stranici pogledajte šta u maju očekuje Vage

VAGA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

POSAO: Potreban vam je radnik, partner koji ima razvijenu maštu i ambiciju da to prenese u realan svet. Obratite pažnju na saradnike tokom početka meseca ili bar dok retro Merkur nezavrši svojh hod unazad. Možete imati nerazumevanje ili gubitak finansija, zbog loše odrađenog posla. Vaga sigurno nije znak koji će na brzoplet način da izgubi važne poslovne termine i ugovore. Ukoliko radite u nekoj državnoj instituciji spremite se na teži rad ili previše zahtevnog šefa, direktora. One Vage koje imaju kontakt sa zakonom ili zaostala zakonska ročišta moraju ozbiljno da se pozabave tim problemom kako ne bi preneli u naredni mesec ili godinu. Novac zarađujete svake nedelje. Najbolje od druge polovine meseca.

LJUBAV: Venera je ušla u vaše sedmo polje braka i to je vreme kada se vi zaljubljujete, želite da se venčate ili bar započnete zajednički život. Imaćete jednu prelepu ljubav sa Blizancima, Ovan vam je uvek inspiracija, dok će se jedna Škorpija duboko zainteresovati za vas. Vaš život je uglavnom uzbudljiv i raznovrstan. Vage koje su u braku moraju da se više predaju partneru jer dolaze dani ljubomore i posesivnosti. Neke Vage imaju tajnu vezu sa Bikom ili Devicom.

ZDRAVLJE: Jake nervoze, teške misli nisu prijatelj ovog sazvežđa. Preopterećeni ste poslom i stanjem u firmi ili privatnom biznisu.

Na sledećoj stranici pogledajte šta u maju očekuje Škorpije

ŠKORPIJA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

POSAO: Puno šesto polje posla i zdravlja za ovaj znak je okidač da treba da se bave poslovima koji traže akciju, kretanje i putovanja. Moćićete da završite one delatnosti na koje niste naučili da brzo završite. Ne morate preterano da se plašite retro Merkura na početku meseca jer ste svakako znak koji zna da sve usmeri ka sebi. Od vas treba učiti- kako postati uspešan. Škorpijoni koji moraju da se okrenu traženju posla, neka potraže pomoć od Device ili Ribe jer oni znaju da suptilno pregovaraju.

LJUBAV: Očekujte ljubav sa posla. Iznenada poznanstvo, rad sa osobom iz vašeg okruženja može da vas totalno promeni, da vam da udah jednog novog početka i života. Osobe koje će vam biti privlačne su Devica, Ribe i druga Škorpija. Ako ste u braku onda očekujte bolju energiju u drugoj nedelji meseca. Partner je vezan za vas ali vi iako imate tu jaku posesivnost u sebi znate da napravite komplikovanu situaciju u braku, nepoverenje. Morate da gradite poverenje u sebi.

ZDRAVLJE: Ukoliko ste imali lošu krvnu sliku ili rad štitne žlezde pokušajte da uradite ponovne analize.

Na sledećoj stranici pogledajte šta u maju očekuje Strelčeve

STRELAC

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

POSAO: Ako zarađujete kroz državnu instituciju morate biti spremini na velike promene. Verovatno će se desiti reogranizacija što bi bilo dobro za vaš rad i samu funkciju na radnom mestu. Iako osećate pritisak, imate psihološku napetost, spremni ste na svaku ozbiljnu promenu koja će vam doneti još više slobode i mogućnosti da napredujete. Ovo je ozbiljno vreme za sve Strelčeve koji misle da će ozbiljno da napreduju i ostvare svoj san. Treba da koriste svoj unutrašnji glas. Saradnja sa Blizancima, zbog energije, brzine i trenutnog Marsa u tom znaku donosi plodonost. Bik može da pomogne finansijski. Devica je idealan za putavanje. Novac vam stiže brže nego što ste mislili, iz poznatih i nepoznatih izvora.

LJUBAV: Dobri aspekti za poznanstvo su tokom druge nedelje meseca i poslednje. Žene rođene u ovom znaku imaju visoke kriterijume, vole otmenost, visoko društvo, luksuz. Njima to zaista i pripada a prava prilika će biti Ovan ili Lav. Muški Strelčevi mogu da očekuju susret sa osobom koja je povučena, nema puno iskustva u ljubavnom životu. Ako ste u braku onda je vaš život u ovom mesecu miran, bez nekih većih problema, trzavica.

ZDRAVLJE: Osetljivi ste na sve promena, bilo da su hladno vreme, toplo, kiša. Posebno obratite pažnju na kosti i krvni pritisak.

Na sledećoj stranici pogledajte šta u maju očekuje Jarčeve

JARAC

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

POSAO: Više energije da nešto menjate u životu. Naravno da ne može ništa da vas zaustavi kada imate ideju i plan. Kod vas zaista nema stajanja. Plan sa jednom Vodolijom tek treba da se ostvari i onda će biti puno posla ali i budžet se uvećava. Pokušajte da radite poslove koji su kreativni. Druga polovina meseca je dobra za one Jarčeve koji rade u državnim firmama. Unapređenje ali i mnogo posla, prekovremeni rad očekujte.

LJUBAV: Totalno je različita energija za Jarčeve u braku, one koji su slobodni, tinejdžere. Jarac u braku voli smiren kućni život. Maj im prija jer je to energija Bika koja se inače slaže sa Saturijanskim znakom, stabilnost, dom , porodica. Jarčevi koji su slobodni bez obzira na godište ponašaće se kao da ne znaju za godine. Ljubav je otvoreno polje i nije važno ko koliko godina ima. Mladi moraju da povedu računa o emocijama u drugoj polovini meseca jer mogu biti u vezi koja će im naneti bol.

ZDRAVLJE: Mars u Blizancima u polju zdravlja može nekima doneti i hirušku intervenciju.

Na sledećoj stranici pogledajte šta u maju očekuje Vodolije

VODOLIJA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

POSAO: Ukoliko radite u administraciji onda imate sve šanse da potpišete ugovor koji će vas povezati sa inostranstvom, možda i odlazak, rad u drugoj državi. Sve u svemu novac vam neće nedostajati. Mesec u šestom polju posla daje vam različite mogućnosti, puno ponuda ali je važno da se dobro organizujete i pokrenete onako kako osećate. Svoju intuiciju nikako ne osporavajte. Sa Marsom u dobrom aspektu na vaše Sunce, daće samo dodatnu energiju, podstrek. Radite sve što ima veze sa komunikacijama i saobraćajem.

LJUBAV: Morate biti veseliji ukoliko želite da vam se otvori kanal ljubavi. Imate sve šanse da se upoznate sa jednom Vagom koja može da vam promeni život. Sa Devicom možete imati dobar brak ali ako želite samo zabavu, brze veze onda se okrenite Ovnu, Raku ili Blizancima.

ZDRAVLJE: Uran i Merkur u konjunkciji daju nervni sistem koji može biti oštećen ili ste od posla napeti i nervozni. Potrebno vam je da češće obilazite spa centre.

Na sledećoj stranici pogledajte šta u maju očekuje Ribe

RIBE

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

POSAO: Koristite tokom meseca svoje najbolje. Kreativnost će vam se otvoriti i vaši talenti mogu da doprinesu mnogo. Možete zaraditi na prodaji umetničkih vrednosti, knjiga, ručnom radu, nekim svojim delom, bilo pisanim ili manuelnim. Ono što je važno jeste da se okrenete sebi ali ćete ipak imati saradnju sa Rakom koji je negde poput vas sanjar i pun nekih novih ideja. Novac štedite na početku meseca, jer možete imati krizu tokom poslednje nedelje sa finansijama.

LJUBAV: Venera je napustila vaše sazvežđe ali je zato sada u vašem drugom polju pa će vam partner povećati sistem vrednosti i možete da očekujete srećan ishod sa bilo kim da uđete u vezu. Ribe su sanjalice i uvek očekujete nešto neobično, novo, posebno uzbuđenje. Najbolji bi bio Ovan , Blizanci, Bik ili Jarac. Ako ste u braku onda povedite računa o tome da vas ne okupira jedan Bik sa kojim možete ući u tajnu ljubavnu vezu i posle vas očekuje patnja.

ZDRAVLJE: Imate problem sa kukovima. Verovatno ste preterali u radu ili ako radite neki fizički posao, tu ste stradali. Pokušajte da se odvojite od težih fizičkih poslova. Ako ste kancelariski tip, onda problem srca, vena i kolena.

Astrolog: Darka Cvetković

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA