≫ 

URADITE ovu PROSTU stvar i neće moći da PRESTANE da misli na vas!

Informacije koje treba deliti su uglavnom vezane za porodičnu situaciju, ciljeve i ambicije koje imate u životu

  • 1

Jedan od najmoćnijih načina da se neko zaljubi u vas je da koristite psihološke tehnike i programirate njegov mozak da na vas misli sve vreme.

8 stvari koje morate da uradite kada vam ćerka kaže da se zaljubila

VEČNO PITANJE: Šta natera muškarca da se zaljubi baš u tu devojku?

Kada to radite to treba da izgleda kao kada posejete seme koje vremenom postane biljka. Zamislite da sebe postavite u nečiji um i da tu rastate iz dana u dan, dok se ta osoba ne zaljubi u vas.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Jedan od najefikasnijih načina je da počnete da delite informacije sa tom osobom, čak iako ona to ne radi sa vama. Tako podsvesno ta osoba stvara sliku o vama i to je ključno.

Kada delite lične informacije sa tom osobom njegova podsvest počinje da se programira, tako da počinje da misli o tome da bi trebalo da budete bliski. To je zbog toga što ljudi koji dele lične informacije jesu zaista bliski.

Ako želite da budete bliski sa nekim, to već treba da prihvatate kao činjenicu, da ste vi već sada bliski. U podsvesti te osobe vi nećete više biti u kategoriji običnih ljudi, već kao neko ko mu je blizak. Ovo je veoma važan korak.

Proces deljenja ličnih informacija je intimna stvar. Ta osoba nije to od vas očekivala, da budete toliko otvoreni i počeće da misli o vama u narednih nekoliko dana.

Foto-ilustracija: Foter/RelaxingMusic Foto-ilustracija: Foter/RelaxingMusic

Informacije koje treba deliti su uglavnom vezane za porodičnu situaciju, ciljeve i ambicije koje imate u životu, nešto što ne zna mnogo ljudi.

Bitno je da ta osoba prepozna da su to informacije koje delite sa odabranima, ili možda samo sa njima. neka to bude nešto za šta bi vam trebao savet ili tome slično.

Time šaljete poruku da ste opušteni u njenom prisustvu čak i kada govorite o poverljivim stvarima. Takođe govori o tome da vam je njegovo mišljenje važno i taj signal šaljete njegovoj posvesti. Na ovaj način se povećava nivo prisnosti.

Parovi koji su u već u vezi redovno dele lične informacije jedni s drugima. Radeći pomenuto, vi indirektno programirate um te osobe da možete eventualno i vi biti par.

Činjenica da ste već podelili informacije sa nekim zapravo znači da ste započeli vez, na neki način. Ovo je jedan od prvih koraka i ključni, ka tome da neko počne da razmišlja o vama, a i da se zaljubi u vas, što da ne.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zule .

    10. maj 2017 | 16:01

    Tacno!Mislim stalno kad podjem kuci kako da izbjegnem djecu, traze pare non-stop, a zena stalno mi nesto prigovara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA