≫ 

JEDITE ove stvari 3 dana za doručak, ručak i večeru i SMRŠAĆETE 5 kilograma za 3 DANA

 ≫ 

Leto nam je pred vratima i sada je poslednji trenutak da svoje telo na lak i prost način dovedete u red

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ceca
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Julija

    11. maj 2017 | 17:25

    Godinama sam se borila sa viskom kg i razmenjivala recepte za dijetu sa sebi slicnim (buckastim). Bez rezultata, naravno. Onda mi je jedna vitka osoba dala savet (zlata vredan). Rezultat je bio vidljiv posle 10 dana. Godinu dana sam skidala malo po malo i smrsala 11 kg. I danas imam vitku liniju, kg se nisu vratili, a i ne odricem se hrane. Sve ove brze dijete su kratkog veka, jer vam se kg brzo vrate. Prema tome, od mrsavih osoba trazite savet, debeljuce bi svoj problem resile. da imaju recept.

  • El Servos De Čivija

    11. maj 2017 | 12:40

    Ovako kilogram masnoce ima 7000 kcal da se smrasa 5kg znaci treba da se napravi deficit od 35000kcal sto realno nije izvodljivo .....ovde se radi odehidriranju organizma , to rade vojnici , policajci bodi bilderi...naime, uz ovu dijetu se uzimaju diuretici, koji se vezuju za elektrolite (kalijum , magnezijum, cink) i tako dehidriraju organizam sto je veoma opasno po zdravlje, zato je ova dijeta bazirana na elektrolitima I mineralima I bez koriscenja soli. Da bi se podspesio uticaj diuretika tokom ove , životno riskantne I zdravstveno štetne dehidracije, obicno se konzumira iskljucivo destilovana voda, tako da se time dehidracija jos podspesuje.......ovakve sokove mogu da podnesu samo dobro utrenirani organizmi I da nakon merenja odmah krene u hidrataciju organizma I mineralizaciju......

  • Ceca

    11. maj 2017 | 09:56

    Uh bas ste pametni...pa normalno je da ce svako ko se ovako izgladnjuje tri dana da ce da smrsa alu cim bude poceo normalno da jede kilogrami se munjevito vrate...ovakve dijete uopste nisu dobre...postoje mnoga druga resenja da kilogrami odu i ne vrate se tako brzo. Ako covek ima normalnu i zdravu ishranu uz fizicku aktivnost koja je neizbezna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA