Predstavljamo Vam Akademiju za estetiku i kozmetologiju "Purity"

Za sedam godina postojanja oko 1000 stručnjaka uspešno je završilo obuke ili studije i našlo zaposlenje u struci, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, jer su diplome internacionalno priznate

  • 0

Od osnivanja Akademije do danas, ova ustanova predstavlja vodeću instituciju za edukovanje u oblasti estetike i kozmetologije kao i mesto u kome građani mogu dobiti sve tretmane po veoma pristupačnim cenama.

Kvalitet rada i izbor kadra za edukaciju svake godine dovodi blizu 350 mladih koji uče i usavršavaju se u oblasti tretmana na svim nivoima, počev od jednomesečnih akademskih kurseva do trogodišnjih studija. Za sedam godina postojanja oko 1000 stručnjaka uspešno je završilo obuke ili studije i našlo zaposlenje u struci, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, jer su diplome internacionalno priznate. Studije mogu upisati svi zainteresovani nakon završene trogodišnje ili četvorogodišnje bilo koje strednje škole. Smerovi koje ova ustanova nudi su: makup umetnik, wellness i spa terapeut i estetičar-kozmetičar i to u saradnji sa američkim York univerzitetom. Takođe u ponudi je preko 40 različitih kurseva sa pozitivnom ocenom Ministarstva prosvete Republike Srbije, što znači da se ovi kursevi mogu tretirati kao validni za evidenciju u radnoj knjižici a to u mnogome olakšava zaposlenje kandidata.

Foo: Promo Foo: Promo

Osnivači Akademije imali su ideju da stvore mesto koje će pružiti znanje po internacionalnim standardima kako bi u Srbiji mladi mogli da isprate svetske trendove u estetici i kozmetici. Akademija je predstavnik američkog York Univerziteta i izraelskog Instituta za medicinsku kozmetiku iz Tel Aviva što studentima pruža kvalitet u smislu edukacije i uslove za rad po svetskim standardima. Na sledećem linku pogledajte kako izgledaju prostorije akademije koje se prostiru na preko 1000 kvadratnih metara.

Ova ustanova razlikuje se od ostalih po svom zatvorenom sistemu jer poseduje potpuno opremnljene kabinete za praktičnu i teoretsku nastavu iz svih oblasti. Studenti su u prilici da praktičan rad obavljaju u prostorijama Akademije sa najkvalitetnijom kozmetikom "Purity", uče o marketingu i psihologiji klijenta, razvijaju sopstveni marketing još od prve godine studija. Po završetku školovanja svi kandidiati apsolutno su osposobljeni da samostalno rade u svojoj struci bez potrebe za dodatnom stručnom praksom ili stažom u salonu ili spa centru o čemu govori podatak da je fond časova za praktičnu nastavu na nedeljnom nivou u proseku čak 20 časova. To znači da svaki polaznik ima dovoljno vremena i pažnju predavača da se usavrši još u toku školovanja.

Foto: Promo Foto: Promo

Izbor predavača na Akademiji predstavlja stručni kadar iz oblasti kozmetologije, medicine, umetnosti i menadžmenta. Osnivači kažu da u Srbiji ima dosta stručnjaka i da svakodnevno dobijaju nove ponude za stručni kadar ali izbor se svodi na doktore nauka, doktore medicine ili specijalste iz dermatologije i estetske hirurgije. U izboru stručnog kadra Akademija prednjači u odnosu na ostale ustanove sličnog tipa. Konkurencija je prisutna na tržištu kao i u svakoj oblasti ali obzirom da je program po internacionalnim standardima i obuhvata gotovo sve iz pomenute oblasti, osnivači garantuju dalji napredak i razvoj Akademije i još većem broju studenata u novoj školskoj godini.

Foto: Promo Foto: Promo

Zatvoren sistem Akademije u ponudi ima i smeštaj za sve studente koji su van Beograda i prilikom konkurisanja za upis na studije i podnošenja dokumentacije potrebno je popuniti obrazac sa zahtevom za mesto u studentskom hostelu. Cena smeštaja je zaista pristupačna i ispod cene za najam stana u Beogradu. I naravno, ne zaboravimo da posle časova treba napraviti pauzu za kafu u kafiću "Akademija", gde se služe najbolji studentski sendviči u gradu!

Foto: Promo Foto: Promo

Posetite sajt www.kozmetika.edu.rs i saznajte šta sve novo možete naučiti i otkrijte kurseve i studije koji Vam mogu promeniti život.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA