Ova 4 horoskopska znaka su gospodari seksa, a šokiraće vas onaj na prvom mestu!

Mnogi misle da su zbog karaketristika Škorpije i Ovnovi najbolji u seksu? Ipak, nije tako, postoje horoskopski znaci koji se bolje snalaze u krevetu

  • 3

Ako želite da začinite svoj ljubavni život ili jednostavno saznate koji horoskopski znaci su najseksepilniji i pokazuju najviše strasti, na dobrom ste mestu, nastavite da čitate ovaj tekst.

HOROSKOP OTKRIVA - muškarci u ovom horoskopskom znaku imaju NAJVEĆI PENIS

Horoskop otkriva koji deo ženskog tela IZLUĐUJE muškarca u svakom znaku

OVO su najveće MANE svakog znaka u SEKSU: Lav je lenj u seksu, a Ribe igraju prljavo

Možda čete se iznenaditi kada otkrijete kako astrologija utiče na to koji znaci bude strast, vatru, zrače velikom ljubavničkom energijom i ostavljaju dobar utisak tokom seksa.

4. Škorpija

Škorpija mora da bude daleko najseksi znak u horoskopu. Ovaj veoma tajnstveni znak otkriva samo svoje najdublje želje najdražim osobama. Ipak, kada zapalite plamen strasti u škorpiji, budite oprezni zbog vrućine, koju će stvoriti. Svi misle da su Škorpije vatreni znak, a one su zapravo vodeni znak. Zato ćete sa njima ili da plivate ili da se nasukate.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

3. Ribe

Ribe mogu, ali ne moraju biti vešti ljubabvnici, ali zato su neprevaziđene kada je mašta u spavaćoj sobi. Ako ste u potrazi za nekim ko će da preuzme kontrolu u spavaćoj sobi onda ribe nisu vaš idealan izbor, ali ako želite da vam sva čula budu aktivirina, onda ste na pravom mestu.

Ribe su nesebične u ljubavi i strasti, sva pažnja će biti usmerna na partnera i mnogo bolje se osećaju kada daju, nego primaju. Upravo ovo je razlog zbog koje su osobe rođene u ovom znaku seksi i najatraktivnije.

3. Lav

Lav voli da bude u centru pažnje i kada je ljubav i strast u pitanju. Ove osobe znaju šta hoće i kako to da dobiju. Apsolutno dominiraju u partnerskim odnosima, pa budite spremni da im ispunjavate želje.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

Lav može biti malo rezervisan u krevetu, jer je previše zabrinut kakav će utisak ostaviti na druge i da li rade pravu stvar. Međutim, oni su seksi i strastvene osobe koje će preuzeti kontrolu ako primeti da u nečemu uživate.

1. Vaga

Neki ljudi će biti iznenađeni kada vide vagu na vrhu ove liste, ali realnost je da su one veoma strastvene osobe. Međutim, oni su prilično rezervisani, sve mora da bude potaman pre seksa i strast se servira kao u restoranu - na meniju. Vage ne vole okrutnost i za njih vođenje ljubavi podrazumeva predivno iskustvo. Ako ste u potrazi za strastvenom ljubavi i čulne uživanjem, onda ja vaga prava osoba za vas.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA