Ako želite da vam letovanje bude NEZABORAVNO - obavezno povedite ova 4 horoskopska znaka

Putovanje nije samostalna radnja. Na put se ide sa prijeteljima i za to vam je potrebna prava ekipa. Astrologija vam može pomoći da saznate kako se ko ponaša u toku vožnje

  • 0

Ako želite da predstojeće letovanje zauvek pamtite, najbolje je da na put povedete prijatelje, koji su rođeni u znaku ovna, device, vage i strelca.

Ova 4 horoskopska znaka su predodređena za USPEH U ŽIVOTU - da li je vaš među njima?

Ako ste rođeni na prelazu DVA ZNAKA - evo kom ZAISTA pripadate

Horoskop otkriva da li ćete se vratiti bivšem: Ribe će maštati o tome, a kod Bika je sve moguće

Tokom putvanja postoje tri glavne odlike ili tipa ličnosti koji se izdvajaju. To su vodič, onaj ko se brine za grickalice i vozač.

Vodič je uvek siguran gde se nalazimo i kuda idemo. Oni obično sa sobom ponesu mapu, koju dopunjuju i označavaju tokom puta.

Na ovakvim putovanjima najvažniju ulogu ima osoba koja donosi hranu i grickalice. Ova osoba je posvećena da svako dobije propisanu količinu hrane i zaista uživa u načinjanju čipsa posle nepunih kiliometar vožnje.

Vozač je vođa čopora. Imaju običaj da budu veoma ozbiljni i fokusrani, do te mere da će vikati ako promenite radio stanicu u toku prolaska kroz raskrsnicu.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

Ovan (21. mart - 19. april)

Ovan je prvi znak u horoskopu, što znači da je po prirodi lider. Imaš sreće, ovan je odličan vozač za tvoju avanturu, ali budite oprezni, jer ima nizak prag tolerancije.

Ovnovima lako dosade stvari i mrze kad sede i ništa se ne dešava ili još gore odlažu se stvari. Vožnja je smara i zato želi da je što pre završi i domogne se plaže. Njoj mesto nije pozadi, već napred, za volanom, kojim će da te vodi do mora.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Devica uvek obraća pažnju na sitne detalje. Podrazumeva se da ona bude vodič na putovanju. Budi siguran da nikada nećete zalutati, jer u stanju je da zapamti kartu napamet. Dnevnu rutu do hotela pripremiće noć ranije.

Bez nje bi završili negde u jarku ili pokraj puta, jer si precenio svoje matematičke sposobnosti i ostao bez goriva. Budi zahvalan što imaš ovakvog prijatelja, koji je spreman na naporan rad, dok su svi ostali na ležaljkama.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Vaga je mirna i poštena dama. Na putovanju, ona je ta, koja se brine za grickalice. Teško govori ne, čak i kada joj je ostala poslednja čokoladica, dodaće ti, jer je reč o najboljem prijatelju ikada.

Vaga je spremila najlepši kupaći kostim, kupila nove letnje stvari po poslednjoj modi i spremna je za lenčarenje i uživanje na suncu. Bez hiljade selfija, vagi ne može da prođe letovanje.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Devojke rođene u ovom znaku su radoznale, energične i vole da putuju. Vaš put ne bi bio potpun bez ovog avanturističkog prijatelja. Ona će se pobrinuti da svi rade najluđe stvari, koje drugim horoskopskim znakovima ne bi palo na pamet.

Ona je toliko dobar prijatelj da će uvek biti tu da ti se nađe, bilo da skačete sa litice ili se penjete na brdo kako biste uhvatili dobar zalazak sunca. Puna je optimizma i humorom nastoji da reši neke napete situacije. Njeno prisustvo podsetiće vas zbog čega ste tu - da doživite iskustvo sa ljudima do kojima vam je stalo.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA