Sedam stvari, koje radimo u autu dok čekamo zeleno na semaforu, a nije ČAČKANJE NOSA

Tih 60 ili 90 sekundi na semaforu, ponekad znaju da potraju kao večnost. Istraživali smo šta vozači rade kada ne uhvate "zeleni talas"

  • 2

Sigurno se milion puta do sada primetili da ljudi čačkaju nos ili rade druge čudne stvari dok čekaju zeleno svetlo na semaforu.

Šta sve Srbi rade dok čekaju zeleno na semaforu: Muškarci kopaju nos, a žene...

Beograđanka se šminka u kolima na semaforu i "boli je uvo" što joj sviraju: Imamo snimak godine! (VIDEO)

Očigleno pojedinci zaborave ili ih jednostavno nije briga da ostali učesnici u saobraćaju mogu da ih vide. Pored semafora, ovakva ponašanja vozača mogu da se primete kada su gužve i saobraćaj se odvija usporeno.

Izdvojili smo sedam najneprijatnijih situacija, koje možete doživeti u toku vožnje.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Čačkanje nosa

Ovo je veoma česta situacija. Nije poznato znog čega vozači čačkaju nos i dobiju ovaj nagon isključivo dok čekaju na semaforu, kao da ta prosta radnju ne može da se obavi i u toku vožnje. Ponekad je toliko intezivno da se pojedinci užive kao da su na pragu pronalaska zlata.

Šminkanje

Karakteristično za lepši pol u bilo koje doba dana ili noći. One ne propuštaju priliku da se malo pogledaju u retrovizor i poprave svoj "mejkap". Za 50-60 sekundi koliko traje crveno, mogu sasvim sigurno da stave karmin.

Čačkanje ušiju

Možete samo da mu vidite potiljak, ali očigledno je šta radi. Zabio je prst i kopa tim intezitetom kao da decenijama nije očistio sekret iz ušiju. Ipak, tu nije kraj. Kada završi ovu radnju, obično sledi znatiželjan pogled ka vrhu prstiju da bi video šta je našao. Postoje i ekstremniji slučajevi, ali bolje da ih ovom prilikom zaobiđemo.

Foto-ilustracija: Foter/dave lewis 88 Foto-ilustracija: Foter/dave lewis 88

Nameštanje sočiva

Sočiva znaju da pobegnu ili se pomere, a ovo posebno može da bude opasno u toku vožnje. Ako vidite nekoga da se približio retrovizoru i žmirka, znajte da je doživeo ovu vrstu nezgode. Problem je što kod skidanja i stavljanja kontaktnih sočiva higijena mora da bude na visokm nivou, a to u automobili i nije baš slučaj.

Pljuvanje kroz prozor

Pljuvanje je loša navika, koju bi svakako trebalo da izbacite bilo da ste u automobilu ili na ulici. Ovo se posebno odnosi na starije vozače, koji znaju da kroz prozor izbace zelenkasto-žućkastu sluz. Prehlada za ovakav postupak nije opravdanje, jer postoje maramice gde možete da se iskašljete.

Foto-ilustracija: Pixabay Foto-ilustracija: Pixabay

Tip koji maše rukama

Ovo se dešava ženama. Krajičkom oka vidite čoveka u traci pored vas kako maše rukama. Spuštate prozor, jer mislite da mu je potrebna pomoć. Prevarili ste, jer on je samo jedan u nizu čudaka, koji samo želi da vas "pohvali" zbog odevne kombinacije i dekoltea, koji ste odabrali za posao.

Zaljubljen par

Oni su toliko zaljubljeni da ne može da prođe trenutak a da ne razmene nežnost. Zbog njih mnogi sviraju, jer su odlučili da se poljube baš u trenutku kada se upalilo zeleno svetlo. I ovde postoje ekstremni slučajevi, koji bi parovi trebalo da sačuvaju za krevet.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA