• 1

VELIKA TAJNA modne industrije: Otkrivamo najlakši način da sprečite da vas cipele žuljaju

Veoma dobro je poznata veza između žene i cipele, gotovo da je neraskidiva. Međutim ponekad svojim vlasnicama mogu da naprave ozbiljan problem

  • 1

Toliko saveta na ovu temu, mada nijedan nije baš ono što vam rešava problem u celosti.

Verovatno ceo život nosite POGREŠNU VELIČINU - evo kako da IZRAČUNATE pravi broj vaše OBUĆE

7 ženskih pravila za kupovinu cipela na visoku štiklu i ravnu potpeticu

Verovatno ste probali da stavite vlažne novine u cipele, stavljali ih u zamrzivač i ko zna šta sve niste radili. Za uzvrat ste dobili cipele koje i ne liče više na one vaše omiljene. izgubile su oblik, postale prevelike, pa vam sada spadaju.

Samo se napravio novi problem, a vi ste i dalje nezadovoljni. Veoma dobro je poznata veza između žene i cipele, gotovo da je neraskidiva.

Foto-ilustracija: Profimedia/ImageSource

Foto-ilustracija: Profimedia/ImageSource

Sada nemate više razloga za očaj, rešenje je stiglo iz modnog sveta. Konačno je otkriven popularni trik koji modna industrija koristi u ovim situacijama.

Umesto da širite cipele vlažnim novinama, kalupima i sličnim pomagalima, jednostavno uzmite sapun, pokvasite ga i istrljajte mesto koje vam pravi problem.

Sapun neće promeniti oblik cipele i neće uraditi ništa što će uticati na njen izgled. Jednu korisnu stvar će svakako uraditi, a to je da će cipele prestati da vas žuljaju.

Preporuka je da ovo uradite bar jedan sat pre nego što ih obujete, jer je potrebno vreme da dođe do apsorpcije i omekšavanja materijala.

Ako vam ovaj tri ne reši problem, onda budite sigurni da nosite pogrešan broj cipela.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Komentari

  • ***

    Slobodno dobro natapkajte omeksivac za ves, navucite unihop i ubujte cipele. Extra omeksaju i ne zuljaju. Osecaj je kao da ih nosite mesecima!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima