5 stvari koje se dogode BAŠ SVAKOJ ŽENI kada napuni 30 godina

Nije isto da li ste dvadesetogodišnjakinja ili tridesetogodišnjakinja. Kada uđete u tridesete drugačiji je bioritam, metabolizam, odnos prema svom telu, ali i samopouzdanje

  • 16

Mnoge stvari se dešavaju vašem telu kada napunite 30 godina. Velike su šanse da napredujete u karijeri, počinjete da se gojite i razmišljate o stvaranju porodice.

 Čim napunite 30 GODINA, sve OVO će se PROMENITI u vašem životu! (VIDEO)

Evo koliko SNA vam je ZAISTA potrebno ako imate 20, 30, 40 ili više godina

Ova decenija je vreme kada se nešto dešava i u telu. Evo koje se promene javljaju u periodu prelaska iz odraslog u srednje doba.

Mesečni ciklus postaje čudan

Prirodni pad nivoa estrogena i progestrona oko 35 godine uzrokuje promene u vašem ciklusu. Oni mogu postati duži ili kraći, teži ili lakši, raniji ili kasniji nego što je to bio slučaj ranije. Neke žene ulaze u prelaznu fazu pre menopauze.

Neke promene menstruacije su normalne, ali neke drastične mogu biti znak da se nešto više i ozbiljnije dešava, zato bi bilo dobro da se konsultujete sa doktorom. Ne primer, problemi sa tiroidnom žlezdom mogu da poremte ciklus kod žene.

Printskrin: blog.daum.net Printskrin: blog.daum.net

Sede stidne dlake

Kao što možete naći sedu kosu na glavi, tako mogu da se pojave i u stidnim dlakama. Ipak, budite oprezni ako odlučite da ih uklonite. Mnoge su zbog uklanjanja stidnih dlaka završile u Urgentnom centru.

Povećanje kilaže

Metabolizam se usporava, ali to ne mora automatski da znači da je ovo period kada dobijate na kilaži. Ovo se više odnosi na dvadesete godine. U proseku ovde se osobe goje kilogram ili dva u odnosu na prethodni period.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Nekontrolisano mokrenje

Pored kijanja, ova neprijatnost može da vam se dogodi i kada se smejete, zakašljete se, trčite ili vežbate jogu. Ovo se posebno odnosi na žene koje su se prirodno porodile i tom prilikom oštetili mišić ili nerv, koji kontrolišu mokrenje. Ove neprijatne situacije mogu se sprečiti specijalnim vežbama ili lekovima, koji jačaju mišiće materice.

Seks je više zadovoljavajući

Istraživanje je otkrilo da su žene starosti od 27 do 45 imale više seksualnih misli, fantazije i seksa u odnosu na žene u svojim ranim 20-im ili koji prolaze kroz menopauzu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloske

    25. maj 2017 | 17:08

    Moja zena napunila 34 a kao da ima 94 od sexa nema ni s

  • sasa

    25. maj 2017 | 17:44

    Muskarci k'o vino, zene k'o hleb...

  • ZVEZDA

    26. maj 2017 | 07:58

    Ja se izvinjam, imam 40 godina a nista od ovoga mi se nije dogodilo, hvala Bogu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA