≫ 

Dokazao je da 100 godina star test može da IZLEČI NEPLODNOST jer mu je majka rekla - "Tako si ti rođen"

Kada je majka svom sinu, profesoru Benu Molu rekla da je 100 godina stara medicinska tehnika izlečila njenu neplodnost i podarila mu život, on nije mogao da veruje šta je upravo čuo

  • 1

Doktori još od 1917. godine izvode tehniku u kojoj u ženske jajovode ubacuju posebnu boju koju mogu da detektuju X zracima kako bi dijagnostifikovali probleme sa plodnošću.

Evo šta MORATE da jedete tokom TRUDNOĆE ako želite da vam deca budu INTELIGENTNA

5 BIZARNIH stvari koje mogu da utiču na TRUDNOĆU i zdravlje deteta

Iako se ova tehnika koristi samo za dijagnostifikovanje, mnoge žene su tvrdile da im je ona zapravo pomogla da zatrudne.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Uprkos tome što su mnogi sumnjali u ovo, profesor Mol je uspeo da dokaže da su one u pravu u studiji koja može da pomogne hiljadama žena da izbegnu potrebu za vantelesnom oplodnjom.

Testirajući preko 1.000 neplodnih žena, Mol je pokazao da je puštanjem ulja od makovog semena kroz jajovode 40 odsto žena postalo trudno u roku od 6 meseci.

Još jedan eksperiment sa jedinjenjem baziranom na vodi doveo je do trudnoća 29 odsto žena pokazujući da je i ovaj način efikasan, ali ne i kao kada se koristi ulje.

"Dugo se veruje da ispiranjem jajovoda ima pozitivan učinak na plodnost jer se na taj način izbacuju sve štetne stvari koje negativno utiču na nju", objašnjava profesor Mol.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA