≫ 

Dukatos Inspiracija za čaroban dan!

Sezona godišnjih odmora deluje daleko, a iz dana u dan kao da ste sve više zatrpani poslom

  • 2

Žongliranje između sastanaka, mejlova i telefonskih razgovora ne ostavlja mnogo vremena za pauzu, ali iako možda niste trenutno u mogućnosti da iskoristite slobodne dane i preselite se na morsku obalu, možete da "ukradete" za sebe jedan deo slatke, letnje atmosfere.

Isključite na momenat zvuk na telefonu i prepustite se novim ukusima Dukatos Inspiracije!

Foto: Promo Foto: Promo

Tri nove, premium Dukatos poslastice, savršene za predah od gustog rasporeda, kao lagani desert ili slatko osveženje, sa prvim kremastim zalogajem preneće vas u svet izvan svakodnevnice. Egzotičan spoj bele čokolade, kokosa i badema donosi dašak tropskih predela i osvaja i one sa najprefinjenijim ukusom.

Na radost svih sladokusaca, neodoljiva aroma kafe stiže u kombinaciji sa najfinijim čoko kuglicama, dok je za ljubitelje tradicionalnih ukusa u ponudi Dukatos Inspiracija med i orah. Vaši novi omiljeni jogurti grčkog tipa dolaze u inspirativnim pakovanjima koje je lako prepoznati.

Foto: Promo Foto: Promo

Jedno je sigurno – koju god kombinaciju odabrali, trenutak koji ugrabite za svoju Dukatos Inspiraciju biće najukusniji beg od svakodnevnih obaveza i momenat opuštanja koji često zaboravimo da priuštimo sebi. Dopustite da vam Dukatos Inspiracija pruži dragocene trenutke uživanja svakog dana – ne samo kada ste na godišnjem odmoru!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paor

    31. maj 2017 | 10:07

    Sve pohvale za ove proizvode bas je za celu porodicu

  • Vaske

    31. maj 2017 | 20:20

    Сви њихови воћни јогурти су нешто најбоље на тржишту.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA