≫ 

Bila je na ivici smrti, a da to nije ni znala, a onda joj je selfi spasao život (FOTO)

Fotografisanje i pravljenje selfi slika postalo je veoma popularno u poslednjih nekoliko godina. Ovaj trend posebno je u ekspanziji kod mladih, mada nije redak slučaj da ga koriste i stariji

  • 0

Britanka Džordan Kloi napravila je selfi u bikiniju, ali ni slutila nije da će joj taj autoportret spasiti život. Ona je sliku podelila sa prijateljima na društvnim mrežama ne sluteći da nešto nije u redu. Međutim, uvek joj je smetao mladež na stomaku, koji je htela da ukloni.

 Ako imate sumnjive mladeže, trk na Trg republike, pregledaće vas dermatolozi VMA!

ZABRANJUJU SE SOLARIJUMI? U Srbiji sve više devojaka obolelih od melanoma

Pogledajte DOBRO ova dva MLADEŽA! Ako ih imate znajte: jedan od njih je potencijalni RAK! (FOTO)

Kada je otišla na pregled, doktor je uočio promene u veličini i boji mladeža, posle čega je otišla na dodatna ispitivanja. Ispotavilo je da je ova izraslina na koži kancerogena, pa su doktori bolnice u Vulverhemptonu naložili hitnu operaciju i biopsiju zbog sumnje da se radi o melanomu koji se širi.

Operacija joj je ostavila ružan ožiljak na telu, ali ne žali zbog toga, jer da nije bila podvrgnuta hirurškoj intervenciji, rak bi se proširio na ostale organe i stvar bi postala mnogo ozbiljnija.

- Nikada više neću izaći na sunce jer je i najmanje zračenje veoma opasno - rekla je Džordan.

U Velikoj Britaniji svake godine više od 2.000 mladih izgubi život zbog melanoma. Ovo bi trebalo da imaju na umu svi, posebno oni koji vole da se sunčaju i leti uživaju na vrelini sunca.

Zato ne izlažite se suncu, posebno ne u periodu od 14 do 17 sati. Dodatni savet je da se ne stidite, slobodno se slikajte i šerujte slike po društvenim mrežama, jer nikad se ne zna  kada to može da vam spasi život.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA