NAJVEĆA TAJNA KUVARA: Čime se ZAISTA PREMAZUJU pite, a čime kiflice - za SAVRŠENU BOJU i hrskavost?

Klasičan premaz za sve vrste pečenih slatkih i slanih testa gotovo uvek se sastoji od jaja i malo soli, ali u zavisnosti od toga da li koristite belance i žumance - krajnji efekat može biti prilično različit

Komentari

  • Teslina naslednica

    13. jun 2017 | 12:36

    A za mekanu koru premazite peciva samo vodom pre pecenja i odmah cim izvadite iz rerne ponovo ih premazite vodom dok su vreli, kora ce vam biti mekana kao pamuk.

    • 13. jun 2017 | 13:20

      Ajme meni

      @Teslina naslednica

      To nisam probala,al za sve postoji prvi put...dal da ti verujem?.

    • 13. jun 2017 | 15:43

      Ivan

      @Teslina naslednica

      Ma ti nemas pojma gde se sa time premazuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA