NAJVEĆA TAJNA KUVARA: Čime se ZAISTA PREMAZUJU pite, a čime kiflice - za SAVRŠENU BOJU i hrskavost?
Klasičan premaz za sve vrste pečenih slatkih i slanih testa gotovo uvek se sastoji od jaja i malo soli, ali u zavisnosti od toga da li koristite belance i žumance - krajnji efekat može biti prilično različit
A za mekanu koru premazite peciva samo vodom pre pecenja i odmah cim izvadite iz rerne ponovo ih premazite vodom dok su vreli, kora ce vam biti mekana kao pamuk.
Teslina naslednica
A za mekanu koru premazite peciva samo vodom pre pecenja i odmah cim izvadite iz rerne ponovo ih premazite vodom dok su vreli, kora ce vam biti mekana kao pamuk.
Podelite komentar
Ajme meni
@Teslina naslednica
To nisam probala,al za sve postoji prvi put...dal da ti verujem?.
Podelite komentar
Ivan
@Teslina naslednica
Ma ti nemas pojma gde se sa time premazuje.
Podelite komentar