OSTVARENJE SNOVA: Nabacite seksi guzu bez odlaska kod hirurga

Ono što ste mislili da je nemoguće bez dobre genetske osnove ili odlaska plastičnim hirurzima „pod nož“ danas je sasvim lako ostvarivo zahvaljujući naučnicima iz Koreje koji su osmislili heksapolarnu nehiruršku lipolizu

  • 0

Milioni žena pokušavaju da se oslobode pomorandžine kore izgladnjujućim dijetama, rigoroznim vežbama i odlascima u salone na preskupe seanse masaže. One sa dubljim džepom, problem nepotrebnih viškova na cenjenoj pozadini rešavaju tako što se prepuštaju uvek rizičnim zahvatima estetske hirurgije, pa im opet najčešće ne uspeva da dostignu savršenu guzu idealnog oblika, a bez imalo naslaga masnoće na butinama.

Podstaknuti time, lekari iz Koreje istraživali su kakav terapeutski efekat ima hipertermija, metoda poznata još od devetnaestog veka, na ljudsko telo. U pitanju je toplotna tehnika koja se nekada koristila za lečenje upalnih procesa praćenih bolom, ali često neuspešno, jer nije postojao aparat koji bi kontrolisano dopirao do pravih slojeva ispod kože i zagrevao i topio isključivo nameravanu površinu tkiva.

Međutim, to Korejance nije obeshrabrilo, te im je nakon nekoliko godina pošlo za rukom da osmisle svemoćnu mašinu koja pomoću frekvencije radiotalasa dopire do najdubljih slojeva masnog tkiva i u potpunosti ga razgrađuje. Tokom ove klinički dokazane metode, nazvane heksapolarna nehirurška lipoliza, multipolarna energija deluje na ćelijsku membranu masnih ćelija, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu.

Razbijena masnoća razlaže se metaboličkim procesima, a centimetri u obimu vrlo brzo se smanjuju, celulit redukuje, a koža zateže. Tretmani su bezbedni, neinvazivni i prijatni, a odmah nakon procedure postaje jasno da su masne naslage - pre svega na stomaku, kukovima, zadnjici i butinama – kao i celulitom zahvaćeni delovi tela, vidljivo redukovani.

Ova savremena tehnologija sa jednakom uspešnoću može se koristiti i kod žena i kod muškaraca. Sama procedura traje 30 minuta, a tretmani se rade u vremenskom razmaku od nedelju dana.

Više informacija o heksapolarnoj nehirurškoj lipolizi, možete saznati ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA