DA LI JE STRAH TOLIKO STRAŠAN? Serijal motivacionih predavanja u Ušće Shopping Centru!

Ovaj mladi jutjuber kog prati pola miliona pratilaca, kroz svoj kanal komičnim, zabavnim i edukativnim skečevima približava deci i mladima razne načine i stilove življenja

  • 0

Jedan od naših najpoznatijih jutjubera Milan Inić Yasserstain će u četvrtak 6. jula od 20 časova održati motivaciono predavanje na temu "Da li je strah toliko strašan".

Predavanje se realizuje u okviru serijala motivacionih predavanja "Lepo mi je, jer tako želim" koji organizuju UŠĆE Shopping Center i Centar za lični razvoj "Lepo mi je".

Ovaj mladi jutjuber kog prati pola miliona pratilaca, kroz svoj kanal komičnim, zabavnim i edukativnim skečevima približava deci i mladima razne načine i stilove življenja. Bavi se volonterskim i humanitarnim radom i učestvuje u brojnim akcijama čiji je cilj podizanje svesti mladih o različitim važnim društvenim temama. Godine 2015. proglašen je i za mladog heroja. Tokom svog predavanja u Ušću sa prisutnima će podeliti na koji način on pristupa izazovima u životu i kako se bori da savlada strah kod sebe.

Foto: Promo Foto: Promo

U okviru projekta „"Lepo mi je, jer tako želim" posetioci UŠĆA su već imali priliku da čiju Marinu Maljković i Zoricu Tomić, koje su svojim predavanjima ne samo oduševile prisutne, već i uspostavile odličnu interekciju sa publikom koja se aktivno uključila u diskusiju.

Do kraja godine, u ulozi predavača će se naći pisac i muzičar Marko Šelić Marčelo, glumac Nebojša Glogovac i grafički dizajner Slavimir Stojanović Futro. Karte za predavanja posetioci mogu kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx, po ceni od 500 dinara.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA