≫ 

Samo u Belvi Travelu: Letujte na Zakintosu i povedite nekoga besplatno!

Cena aranžmana sa 10 noćenja u studijima i uključenim prevozom avionom (čarter let) je 319€ za jednu osobu dok druga osoba ne plaća smeštaj i prevoz

  • 0

Belvi Travel vas i ove sezone vodi na Zakintos, a za termin od 30.juna imate priliku da uplatom aranžmana nekoga povedete besplatno.

Cena aranžmana sa 10 noćenja u studijima i uključenim prevozom avionom (čarter let) je 319€ za jednu osobu dok druga osoba ne plaća smeštaj i prevoz! Dakle, u ovu cenu je uračunat smeštaj i prevoz za dve osobe. Za ovu ponudu, Belvi Travel poseduje pažljivo birane vile u Laganasu. Vila Drosos se nalazi u centru Laganasa, ali u mirnom delu pored plaže, izuzeta od dnevne i noćne gužve i buke u Laganasu. Udaljena oko 30 m od plaže (peščana 5 km dugačka plaža Lagana sa kristalno čistim morem). Neposredno uz vilu nalazi se supermarket i veliki parking.

Vila Ionian Colors je u samom centru, neposredno do glavne ulice Laganasa. U okolini vile i glavne ulice nalaze se brojni objekti za zabavu, restorani, kafeterije, zabavni muzički klubovi, marketi. Vila je udaljena oko 150 m od plaže (peščana 5 km dugačka plaža Lagana sa kristalno čistim morem).

Foto: Promo/ Belvi Travel Foto: Promo/ Belvi Travel

Ukoliko Vam ovaj termin ne odgovara u Belvi travelu je u toku još jedna akcija za letovanje na Zakintosu – Nedelja popusta. Za rezervacije aranžmana do subote 1.jula možete ostvariti popust od 10% i na smeštaj i na prevoz za sve termine. Ovom ponudom, pored pomenutih vila obuhvaćen je i hotel na plaži Argasija, sa 3* zvezdice, Chryssi Akti, smešten na sopstvenoj uređenoj plaži sa ležaljkama u mirnom delu Argasija i sa svoje dve zgrade okružuje veliki tridesetometarski bazen sa ležaljkama, dečiji bazen i pool and beach bar. Udaljen je 300m od samog centra Argasija i 4 km od Zakintosa, glavnog grada ostrva.

Iskoristite nedelju popusta u Belvi Travelu i rezervišite svoje letovanje na Zakintosu.

Za 1. jul važi specijalna ponuda za ostrvo Skiatos. Paket sadrži prevoz avionom 10 noćenja u apartmanima u vilama Ftelia (269 €), i Lalaria (409 €). Skiatos je malo šumovito ostrvo, na dva i po sata plovidbe trajektom od Volosa. Važi za mondensko ostrvo, ali sa vrlo pristupačnim cenama. Iako dugačako samo četrnaest kilometara, ovo ostrvo je poznato po velikom broju prelepih plaža (zvanično 66), kako u blizini grada, tako i na severozapadnoj, nenaseljenoj, strani ostrva.

Foto: Promo/ Belvi Travel Foto: Promo/ Belvi Travel

Na kraju, najpopularnija destinacija u Belvi Travelu i dalje je Krf. Za letovanje na ovom predivnom ostrvu od 4. jula, za paket aranžman koji obuhvata smeštaj u apartmanima (10 noćenja) i prevoz autobusom, ima još malo slobodnih mesta u vilama  Aleksandra (159 €),  Limani (159 €) i Kristina (249€).  Za letovanje na Krfu, na specijalnoj ponudi je i hotel Oasis 2* a aranžman od 4. jula koji sadrži 10 noćenja sa doručkom i prevoz avionom je 199 €.

Sve specijalne ponude možete pratiti na posebnoj strani veb sajta Belvi travela.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA