TURKISH AIRLINES I KONTIKI UDRUŽILI SNAGE: Čarolija Sejšela i Maldiva nije više samo san! (FOTO)

Sejšeli i Maldivi. Može i obrnuto. Za mnoge su san

  • 4

Međutim i san zna da postane java. Pogotovo ukoliko se udruže dva moćna brenda - KonTiki i Turkish Airlines.

Iz   te saradnje svetlost dana ugledala su  i dva više nego atraktivna programa za individualna putovanja na kojima se turistima pruža mogućnost da uživaju u lepotama Sejšela i Maldiva.

Sejšelska ostrva su najstarija okeanska ostrva na svetu. Od ukupno 115 ostrva samo su 33 naseljena. Sva ova ostrva pripadaju ostrvskoj Republici Sejšeli koja je nezavisna od 1975. godine, a nalazi se 1.000 kilometara istočno od Madagaskara i 1.500 kilometara od istočnoafričke obale. Glavno ostrvo je Mahe, i na njemu je glavni grad Viktorija (25.000 stanovnika).

Međutim, potrebno je dobro zagledati kartu i ispod samog ekvatora pronaći sićušni Sejšelski arhipelag sa imenima koja odišu egzotikom, tirkizom, palmama i solju: Mahe, Pralen, La Dig, Siluet, Fregat, Denis, Berd i još stotinak mrvica razbacanih po zapadnom Indijskom okeanu.

Sejšeli su pre svega poznati po elitnom turizmu, privatnim kućama i ostrvima na kojima se odmaraju najveće sportske i muzičke zvezde. Na Denisu, privatnom ostrvu plejboj zečica  se zapravo stvara sapunska industrija seksa i glamura zvana "Plejboj". Na Denisu postoji i hotel za visoki, ekskluzivni turizam gde svetske lepotice nalaze nove sponzore a oni po povratku u svoja milijarderska carstva pokazuju trofeje: dvonožne ili u vidu sabljarki, ajkula ili lampuga svejedno je, glavno je da su "ribe".

U ponudi Kon Tikija za ovo sjajno putovanje je BERJAYA BEAU VALLON BAY RESORT & CASINO 3* u severozapadnom delu ostrva Mahe, na peščano-stenovitoj plaži u zalivu Beau Vallon. Raspolaže sa 232 sobe, raspoređene u glavnoj zgradi i više hotelskih bugalova. Svaka soba ima kupatilo, klimu, TV,telefon, mini-fižider, aparat za pripremu kafe i čaja, sef, fen za kosu. Gostima sun a raspolaganju i tri restorana, tri bara, spoljašnji i dečiji bazen, fitnes, masažu, teniski teren…Za polazak 15.avgusta (9 dana, sedam noći) cena ranžmana izonosi 809 evra a za polaske 19.septembra i 17.oktobra aranžman je nešto skuplji – 835 evra.

Foto: Promo/ Kontiki Travel Foto: Promo/ KonTiki Travel

Moguće je da umesto Sejšela više preferirate Maldive. KonTiki i Turkish Airlinesom nude vam takođe i aranžman u trajanju od devet dana u raju arhipelaga  sa 1.190 malih koralnih ostrva. Maldivi su zapravo samo deo su arhipelaga magične lepote. Ona ostrva koja se koriste u turističke svrhe uglavnom imaju jedan hotel koji je svet za sebe. Sasvim dovoljno da se opustite i uživate kao Robinzon Kruso nekada... Ostrvo je okruženo predivnim plažama zastrtim belim peskom. Brojne lagune nude doživljaj za sebe. Maldivi ili - raj za hedoniste.

Hotel SUN ISLAND RESORT 4* se nalazi na veličanstvenom ostrvu Nalaguraidho, na južnom atolu Ari ( South Ari Atoll ), odnosno 12 minuta leta hidroavionom od međunarodnog aerodroma Male. Hotel je klimatizovan, sve sobe imaju telefon, mini-bar, satelitske TV kanale i dr. Gostima je na raspolaganju devet restorana i barova, otvoreni bazen i besplatan bezični internet. U restoranu Maaniyaa služe se lokalna i internacionalna jela na bazi švedskog stola. Dodatak na užitak su fitness centar, sauna, časovi ronjenja…Usluga je na bazi polupansiona. Cena aranžamana je 895 evra za polazak 27.septrembra odnosno 945 evra za polazak 18.oktobra (9 dana, sedam noćenja).

Foto: Promo/ KonTiki Travel Foto: Promo/ KonTiki Travel

HOTEL PARADISE ISLAND RESORT 4* je nešto malo luksuzbnija priča. Nalazi na severnom atolu Male ( North Male Atoll) desetak kilometara udaljen od aerodroma.Ostrvce je okruženo prelepim plažama sa belim peskom i plavim lagunama. Posebna čarolija je nekoliko odlično lociranih restorana (japanski, italijanski,..). Gostima su na raspolaganju i brojne animacije, zatim i tereni za tenis, odbojku, košarku i drugo. Dodatak na uživanje su večernje zabave kao što su Maldivske noći, zatim roštilj na plaži ili vegeterijansko veče…Cene aranažmana su različite – 909 evra košta aranžman za polazak 27.septembra, odnosno 959 evra za onaj 18.oktobra.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA