Ove holivudske zvezde imaju OZBILJNE MANE na telu - ali su i dalje seksi

Niko nije savršen, pa čak ni prelepe holivudske zvezde

  • 0

Postoje brojne holivudske zvezde koje imaju ozbiljne nedostatke i mane na svom telu. Mnoge su te nedostatke pretvorili u svoj zaštitni znak, dok ima i onih kojima uopšte ne smetaju.

Možda ih nikada niste spazili, ali mi jesmo:

Megan Foks

Foto: Guliver/Jason Merritt/Getty Images Foto: Guliver/Jason Merritt/Getty Images

Čak i lepotica kao Megan Foks ima fizičku manu - anomaliju koja se zove brachydactylia. Zbog toga su joj palčevi malo kraći, a nokti nešto širi nego što bi trebalo da budu.

Žan Klod van Dam

Printskrin: Youtube/Volvo Trucks Printskrin: Youtube/Volvo Trucks

Poznati glumac je udario glavu u bazenu i dobio veliku izbočinu na čelu. Ta izbočina nikada nije nestala, ali to ga nije sprečilo da izgradi uspešnu karijeru u Holivudu.

Vanesa Paradi

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Kada je bila mala, Vanesi su savetovali da se reši čuvenog razmaka između zuba - nešto što je Madona uradila. Ali ona je to odbila. Iako se zubar nije složio sa njenom odlukom, baš taj razmak postao je glavna stvar koja joj daje jedinstveni šarm.

Sil

A post shared by SEAL (@seal) on

Poznati pevač je kao dete imao opasnu bolest - lupus erythematosus. Imao je sreće da preživi, ali ožiljci na njegovom licu su ostali zauvek. Međutim, čini se da uopšte nisu uticali na njegov šarm kojim je zaveo top modele Tajru Benks i Hajdi Klum.

Hale Beri

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Prelepa glumica na desnoj nozi ima šest prstiju. Ovaj defekt se uglavnom rešava rano u detinjstvu, ali Hale nikada nije imala operaciju. Doduše, to joj uopšte ne smeta - ni u kraijeri, ni kada nosi sandale.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA