• 2

Lokacija - Strateški važan potez za moderan biznis (FOTO)

Dok je u Evropi već odavno trend da moderan biznis bude lociran u centru grada, u Beogradu mnoge kompanije zbog nedostatka adekvatnog poslovnog prostora u centru imaju svoja sedišta na Novom Beogradu

 • 2

Lokacija je jedan od ključnih faktora koji utiče na uspeh poslovanja, bez obzira da li je u pitanju IT industrija, marketinška agencija, advokatska ili revizorska firma. Odluka o lokaciji je više od same odluke, to je strateški potez izuzetno važan za realizaciju poslovnih ideja i razvoj jedne kompanije.

Dok je u Evropi već odavno trend da moderan biznis bude lociran u centru grada, u Beogradu mnoge kompanije zbog nedostatka adekvatnog poslovnog prostora u centru imaju svoja sedišta na Novom Beogradu. Samo 22% ukupne ponude modernog kancelarijskog prostora u glavnom gradu locirano je u centru, što prostor ovog tipa čini prestižnijim intenacionalnim i domaćim kompanijama.

Foto: Promo

Da se i Beograd približava evropskim i svetskim metropolama, svedoči i jedina moderna poslovna zgrada A klase u centru Beograda Business Garden, na raskrsnici ulica Starine Novaka i Kneza Danila. Ovo je idealna lokacija za kompanije koje žele da budu vidljive i prisutne na ovoj prestižnoj lokaciji povezanoj sa svim važnim institucijama. Ukupne površine od 16.000 m², sa 220 podzemnih parking mesta, 15 spratova, 4 lifta, Business Garden će svojim zakupcima ponuditi vrhunske uslove za rad u skladu sa njihovim profesionalnim potrebama. Ovaj moderan poslovni kompleks biće jedna od retkih zgrada sa LEED sertifikatom u Srbiji.

Ukoliko tražite poslovni prostor ili razmišljate da preselite sedište kompanije u centar grada, ekskluzivni zastupnik za izdavanje ove jedinstvene moderne poslovne zgrade je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji CBS International, deo Cushman & Wakefield grupacije.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

 • Preduzetnik

  Uvek bila i bice!

  4
  0

  Podelite komentar

 • He

  Biznis ....zamislite ko bi radio ,kad bi svi sedeli u kancelarije i vodili biznis..na tim modernim lokacijama!

  13
  1

  Podelite komentar

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima