≫ 

Nedeljni ručak kod Mame (FOTO)

S početkom od 9. septembra, svake nedelje, u restoranu na krovu našeg hotela u Shopping centru Rajićeva, Mama vam daje mogućnost da odmorite sa porodicom i prijateljima i da uživate u našem pažljivo kreiranom meniju

  • 0

Mama Shelter Beograd vas sa radošću obaveštava da se naš popularni branč vratio nakon letnjeg odmora. Spremite se za sjajne trenutke na najlepšem krovu u Beogradu!

S početkom od 9. septembra, svake nedelje, u restoranu na krovu našeg hotela u Shopping centru Rajićeva, Mama vam daje mogućnost da odmorite sa porodicom i prijateljima i da uživate u našem pažljivo kreiranom meniju.

Na Maminom nedeljnom ručku poslužujemo mnoštvo sjajnih jela internacionalne kuhinje odličnog ukusa, kao i srpske specijalitete. Naravno – i ćevape! Mama uvek ima ponešto za svakoga, uključujući i najizbirljiviju decu, najlojalnije među vama i vaše prijatelje istančanog ukusa. Mama velikodušno hrani kako lokalce, tako i iskusne putnike.

Foto: Promo

Nakon nedeljnog ručka kod Mame možete se opustiti u raznobojnom ambijentu sa sjajnim pogledom na centar grada ili igrati stoni fudbal sa svojim drugarima.

I ne zaboravite da prošetate niz Knez Mihailovu nakon ručka. Važno je očuvati zdravlje!

Mama brine o vama!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA