Dukat gusti jogurt – da jesenji dani budu vedriji

Obogatite svoj doručak Dukat gustim jogurtom, koji se odlično slaže sa hrskavim, toplim pecivima, a idealna je osnova i za vaš omiljeni musli

  • 1
Foto: Promo

Kada dođu hladniji dani, uvek nam je malo teže da se razbudimo, bilo da spadamo u ambiciozne ranoranioce ili možemo sebi da priuštimo da spavamo duže. Zato nam Dukat gusti jogurt pomaže da dan započnemo neophodnom dozom svežine.

Njegova ujednačena, bogata gustina, glatka i kremasta tekstura i neodoljiv, blag ukus stvoriće novo iskustvo uživanja. Ako ste u potrazi za napitkom koji će u potpunosti zadovoljiti vaše čulo ukusa i pružiti vam okrepljujući osećaj sitosti, Dukat gusti jogurt ispuniće vaše želje.

Obogatite svoj doručak Dukat gustim jogurtom, koji se odlično slaže sa hrskavim, toplim pecivima, a idealna je osnova i za vaš omiljeni musli. Ovaj napitak može poslužiti i kao brza i lagana užina, ali i kao dodatak tradicionalnim specijalitetima poput musake ili punjenih paprika. Sladokusci mu mogu dodati med, cimet, voće ili orašaste plodove i pripremiti laganu poslasticu.

Jesen postaje vedrija uz Dukat gusti jogurt.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA