≫ 

Specijalne ponude za letovanje u maju i junu: All inclusive usluga i gratis smeštaj za decu

Saznajte sve o specijalnim ponudama za letovanje u Grčkoj, Turskoj i Egiptu. Polasci u maju i junu na popustu i do 50%

  • 0

Nemojte da vas obeshrabre kišni dani u Srbiji, jer na destinacijama poput Egipta i Turske letnja sezona počinje za 15 dana. Za prve smene i avio polaske, agencija "Viva travel" je spremila specijalne cene paket aranžmana.

HURGADA - Primamljivo, najtoplije more na svetu sa belim peščanim plažama, noćna zabava u svetski poznatim klubovima, restoranima, kafićima i barovima sa trbušnim plesom, kupovina suvenira i začina u orijentalnim bazarima, šetnja po Memši, mogućnost fakultativnih izleta u Luxor, Kairo, na Rajsko ostrvo prednost su ovog letovališta. Nekoliko hotela iz ponude imaju i više nego povoljne cene za polaske

31.05. i 10.06 – SPECIJALNA CENA smeštaja za 10  noćenja iznosi od 127€ + PROMO cena avio karte 239€ .

Svi hoteli pružaju all inclusive uslugu:

Elysees Dream Beach 4* hotel je udaljen oko 800 metara od Memše, novog turističkog centra Hurgade. Poseduje dva bazena, dečiji bazen, glavni i a la carte restoran na plaži, bar pored bazena i na plaži, SPA centar sa prostorijama za masažu, fitnes salom, teretanom, saunom i đakuzijem, zatim ronilački centar, razne sportove na vodi I pesku, internet kutak…

Panorama Bungalows Aqua Park Hurghada 4* je udaljeniji ali ne zaostaje sa bogatim sadržajem za celu porodicu: barovi pored bazena i na plaži, bazen sa toboganima za decu i za odrasle, spa centar, noćni klub, teretana i večernja animacija, četiri restorana od kojih je jedan na plaži, glavni, riblji i tradicionalni mongolski.

Viva Travel Foto: Pixabay/Viva Travel

Jedan od traženijih hotela u Hurgadi je Caribbean World Resort 5* - hotel de luxe kategorije smešten na samoj peščanoj plaži površine od 140.000m² u Soma bay-u. Uređen je u duhu Kariba, a svaka soba ima pogled na more i peščane plaže. Gosti hotela besplatno koriste ležaljke i suncobrane u okviru privatne peščane plaže. Cena smeštaja za 10 noći je 285€. Nešto nižu cena (od 229€) ima hotel Sunny Days El Palacio 4*, iako je u pitanju jedan od poznatijih i većih hotela sa velikim brojem smeštajnih jedinica i zgradom u obliku slova U sa pogledom na lagunu ili more. Hotel poseduje dve plaže "Laguna sandy beach" i "Coral beach".

Laguna je lepo uređena za plivanje, dok je Coral beach plaža predviđena za snorkling i ronjenje.

Viva Travel Foto: Pixabay/Viva Travel

Kažu da je Krstarenje Nilom majka svih putovanja i to sa razlogom. Pruža vam se mogućnost da doživite ovu jedinstvenu avanturu već 31. maja. Sa agencijom "Viva travel" posetićete: Dolinu Kraljeva, Edfu, Komo Ombo, Asuan, Abu Simbel.

Viva Travel Foto: Pixabay/Viva Travel

Potpuno drugačija kultura, spoj jedinstvene prirode i svedočanstava drevnih civilizacija, uživanje u pejzažima, moru, hrani, i još puno toga očekuje vas u letovalištima širom Turske.

Posebno bismo izdvojili specijalnu ponudu za polazak 9. juna koja se odnosi na Antalijsku regiju, a u organizaciji "Viva travel" agencije.

Hoteli visoke kategorije, smeštaj koji zadovoljava želje i potrebe svih generacija, All inclusive usluga, mnogobrojne aktivnosti koje će upotpuniti vaš boravak, i sve to po sniženim cenama i do 50% (hotel Akka Alinda u Kemeru 5*).

Iskoristite sjajnu priliku, obezbedite vama i najmilijima fantastične uslove za odmor i druženje po jedinstvenim cenama (smeštaj za 10 noći od 116€). Mnogi  hoteli su za prvo dete do 13 godina obezbedili besplatan smeštaj. Ukoliko porodica ima još jedno dete uzrasta do 3 godine, smeštaj za njega je takođe GRATIS.

Viva Travel Foto: Pixabay/Viva Travel

Ukoliko ste ipak verni grčkom moru, plažama i magičnim ostrvima, ne okilišite, već svoje mesto rezervišite za prve polaske na nekom od poznatih letovališta Halkidikija – Neos Marmaras i Pefkohori 29.5. (10 noći) uz popust od 10%. Još malo slobodnih mesta ima za ostrvo Krf autobuskim prevozom čiji aranžmani imaju popust 20%.

Prilika da na svoje letovanje odete autobusom, a vratite se avionom, ukazuje se već 5.6. i to za prelepo grčko ostrvo LEFKADU ili pak šarmatno mesto na Jonskom moru, PARGU. Vaše leto može da počne!

Za sva pitanja i informacije u vezi aranžmana, aktuelnih popusta i rezervacija možete se obratiti na adresu agencije "Viva travel" - Krunska 48 i Bulevar Mihajla Pupina 10a u Beogradu (011/78 52 800; 78 52 801) ili putem zvanične internet prezentacije www.vivatravel.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA