MAYBELLINE FASHION SELECTION: Revije za najmlađe "Domino" i "Beba Kids-Naturino"

Za devojčice dizajneri predlažu vesele modele u ljubičastoj ili rojal-plavoj boji sa aplikacijama, nitnama i mašnicama, dok će moderni dečaci sledeće sezone nositi plave i zelene kombinacija u karo i pruga dezenu

  • 0

Trećeg dana 21. Maybelline Fashion Selectiona prikazane su dve revije dečje garderobe, revija brenda "Domino" i modne kuće "Beba Kids-Naturino".

Ono što posebno izdvaja domaći dečji brend "Domino" iz Arilja u prostorima heterogene modne scene je vešto balansiranje smelim kombinacijama i funkcionalnošću modela kreatorke Nele Isaković, koja već deset godina sa suprugom Draganom uspešno vodi ovaj dečji brend.

- Baviti se dizajniranjem dečje odeće daje nepresušne mogućnosti za igru boja i oblika. Ipak, uvek se posebno naglašava tendencija ka udobnosti i slobodi pokreta, s obzirom na to da najmlađi treba da se lepo osećaju u našoj odeći. Bila sam inspirisana bojama nadolazeće jeseni, oplemenjenim cvetnim dezenom, što daje zanimljiv kontrast celoj priči. Modeli su akcentovani srebrnim detaljima kao nagoveštaj svetlucavog snega - rekla je dizajnerka.

"Beba Kids" je večeras, u saradnji sa italijanskim brendom "Naturino", liderom u oblasti dečje obuće na evropskom tržištu, predstavio novu kolekciju za jesen/zimu 2012. godine pod nazivom "Like you like me!".

Tema kolekcije jesen/zima 2012. godine je najvećim delom urbani sportski stil udobnih linija, prirodnih i prijatnih materijala. Raznovrsnost boja, dezena i materijala osnovne su karakteristike ove sezone.

U kolekciji za devojčice dominiraju ljubičasta, fuksija, rojal-plava, žuta, melirano-siva sa srebrnim akcentima. Na modelima su uočljive i brojne aplikacije, nitne, trake i mašnice. Tufne i zvezdice su dezeni koji krase ovosezonski asortiman.

Jesenja kolekcija za dečake akcentuje svetlozelenu boju, u kombinaciji sa denim-plavom, dok se zimska paleta ističe zeleno-sivom bojom, koja kombinuje teme inspirisane muzikom, životinjama i gradovima, istaknute u karo i pruga dezenima.

Kolekcije se rade u dve linije, za decu uzrasta od 0 do tri i četiri do 12 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA