MAYBELLINE FASHION SELECTION: Zanosne kreacije inspirisane marokanskim motivima

Isidora Bjelica i Dragana Grnčarski pretočile su marokanski san u neodoljive kreacije namenjene fatalnim damama, koje visoko vrednuju eleganciju

  • 0

U galeriji "ID Ezoterik" održan je Fešn mignon, u sklopu 21. Maybelline Fashion Selectiona. Dragana Grnčarski i Isidora Bjelica, inspirisane ženskim likovima u filmovima "Maroko" i "Kazablanka", rešile su da marokanski san pretoče u novoj viziji "ID Ezoterika".

Improvizanom pistom u Eurocentru prošetale su manekenke u modelima koji su podsetili na zanosne kreacije Marlen Ditrih u filmu "Maroko" i Ingrid Bergman u filmu "Kazablanka".

Duge haljine i kompleti ove linije rezervisane su za fatalne žene koje cene  eleganciju... Nije slučajno ni to što je baš Maroko mesto gde se dešavaju najveće ljubavi i gde se šetaju najbolje obučene žene.

Kroz Fešn mignon Dragana i Isidora su na novi način oživele izgled Marlen Ditrih i Ingrid Bergman, o kojem su sanjale generacije. Na marokanskoj večeri predstavljen je i časopis "Trip diplomatik" posvećen Maroku, koji je svojevrstan katalog svih lepota, tajni i magije ove prelepe zemlje, kojom su s razlogom već vekovima opsednuti umetnici i džet-seteri, aristokrate i milioneri.

Na reviji su prisustvovale i brojne poznate ličnosti: advokat Toma Fila, glumice Eva Ras i Milica Milša, maneken Neven Bošković, Ilda Šaulić, Suzana Perić, Biljana Obradović, Aleksandra Perović i drugi.

(Lj. V. / Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA