MAYBELLINE FASHION SELECTION: Šarm Holivuda na modnoj pisti (FOTO)

Posle uspešnog "Fashion Travel"-a u Pečuju, 21. "Maybelline Fashion Selection" nastavio se revijom „Hollywood charmers“ na kojoj su zgodni srpski glumci ispričali modnu priču o petorici vrhunskih filmskih zvezda

  • 0

Distributerska kuća "Megakom" i modna agencija "Select" i ovog puta ostvarile su uspešnu saradnju započetu projektima "Cinema Francais", "Cine Italiano" i "Na palubi Titanika", i ispričale modnu priču o petorici holivudskih šarmera. U interesantnom ambijentu bioskopa "Cineplexx", petorica dizajnera predstavila su modele inspirisane bardovima Holivuda od zlatnog doba do savremenih zvezda, koje su tumačili naši poznati glumci.

Gordan Kičić je u kreaciji Vasilija Kovačeva predstavio Klerka Gejbla. Ivan Golubović je svojim modelom dočarao Roberta De Nira, čiji je lik na reviji tumačio Miki Krstović. Predrag Đuknić inspiraciju za svoj model pronašao je u Denijelu Dej Luisu, koga je na sceni dočarao Igor Đorđević, dok je Bojan Božić ispred modne kuće "AMC" svojim modelom oživeo Frenka Sinatru, u čijoj ulozi se našao Goran Sultanović. Reviju je zatvorio mladi glumac Ivan Mihajlović u modelu modnog brenda "Valter", a tumačio je ulogu Erika Bane.

Ovom prilikom najavljeni su filmovi koji će se ubrzo naći u distribuciji u našoj zemlji - "Linkoln" sa Denijelom Dej Luisom u glavnoj ulozi i novi triler "Zamka" sa Erikom Banom.

(Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA