ĐAKUZI ZA BEBE: Ko to kaže da prvo kupanje ne može da bude zabavno? (FOTO)

Znajući da obična kadica za kupanje novorođenčadi ne može da zadovolji ukus najprofinjenijih roditelja, italijanska dizajnerska firma "BluBleu" osmislila je luksuzni "MagicBath" - đakuzi za bebe

  • 0

Ova keramička kadica idealna je za brčkanje beba od samog rođenja, pa sve dok ne napune godinu dana. U prvoj polovini godine bebicu kupate tako što ona leži na jednom kraju đakuzija, a čim napuni 6 meseci, možete je prebaciti u sedeći položaj na specijalno sedište koje se nalazi na drugom kraju kade.

Mehurići koji izbijaju iz deset otvora povešće vaše mezimče na neverovatno putovanje u svet čulaTemperatura vode može vrlo precizno da se reguliše, a podvodne lampe su tu da pruže pun ugođaj i uvedu i roditelje i bebu u idealno raspoloženje za kupanje.

Nažalost, nakon 12 meseci bebac će svoj prvi đakuzi prerasti, ali proizvođači sugerišu da u njemu nadalje možete da brinete za ličnu higijenu svoje pudlice, čivave ili nekog drugog ljubimca manje rase. Šteta samo što se jednog dana vaši mališani neće setiti da bi trebalo da vam zahvale za neverovatna iskustva koja ste im priuštili u prvim danima  njihovog života i za to potrošili 2.100 dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA