MAYBELLINE FASHION SELECTION: Biljana Tipsarević na izložbi modnih skulptura (FOTO)

U okviru 21. Maybelline Fashion Selectiona studenti prestižne italijanske škole mode i dizajna Accademia del Lusso predstavili su se izložbom radova – modnim vinjetama pod nazivom Fashion Sculptures

  • 2

U zanimljivom ambijentu studenti završne godine ove akademije prvi put su izložili svoje radove na ovaj način. Svoje prve kolekcije predstavili su Aleksandar Janković, Božidar Komnenić, Petra Kosnić, Iva Nikolić, Julija Đerković, Biljana Tipsarević i Marina Mićanović. Deo studenata izabrao je da svoje modele predstavi na manekenima, dok su drugi svoje radove predstavili na lutkama.

Accademia del Lusso, italijanska škola mode i dizajna, osnovana je 2005. godine sa jasnim ciljem da pruži adekvatno obrazovanje kako mladim ljudima koji žele da rade u sektorima mode i dizajna tako i zaposlenima u pomenutim sektorima koji bi voleli da se usavrše i podignu na viši nivo svoja znanja i sposobnosti.

(Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • portobello kotor

    28. oktobar 2012 | 12:26

    Svaka ti cast, samo napred i ravno do vrha, volimo te ;)

  • vladimir davidovic

    28. oktobar 2012 | 12:21

    Svi su bili prilicno dobri ali kolekcija Ive Nikolic mislim da je extra extra extraaaa! Samo napred princezo !!! :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA