NAJVEĆI MEGA BRUS NA SVETU: Traži se dama koja nosi veličinu 1,360 B! (FOTO)

Povodom meseca borbe protiv raka dojke, u Londonu prošle godine čitavog oktobra na jednom neboderu stajao je okačen gigantski ružičasti brusthalter. Sada se za njega traži vlasnik velikog srca koji će dati najbolju ponudu na dobrotvornoj aukciji na portalu ebay.com

  • 1

Pošto je početna cena grudnjaka pink boje svega 800 britanskih funti, nije realno očekivati da će on ući u Ginisovu knjigu rekorda kao najskuplji na svetu. Međutim, u kategoriji veličine, ružičasti mega brus definitivno je bez premca.

Evo nekoliko zanimljivih činjenica o ovom megalomanskom simbolu podrške svim ženama obolelim od raka dojke:

Njegovom tvorcu bilo je potrebno četiri nedelje da ga napravi. Težak je oko 90 kilograma, što je inače dovojno materijala da se napravi 1.800 običnih grudnjaka. Iskrojen je od 270 metara materijala, što je dužina tri fudbalska igrališta.

Može da prekrije površinu od 375 kvadratnih metara, što je ekvivalent 26 parking mesta. Materijal od kojeg je napravljen je lagana balon svila. Pravili su ga majstori za jedra, prema proporcijama brushaltera veličine 34B.

Obim grudi dame koja bi ga ponela trebalo bi da bude oko tridesetak metara!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA