SVE ZA LEPOTU: Šamaranjem do većih grudi, mlađeg lica i zategnute guze (VIDEO)

Još od vremena Kleopatre, dame su bile spremne da svašta urade kako bi očuvale svoj mladalački izgled. S obzirom na tu činjenicu, dve preduzetne Tajlanđanke, pozivajući se na tradiciju, napravile su fenomenalan biznis

  • 1

Zaboravite na skupocene kozmetičke tretmane, kreme ili injekcije botoksa. Sve što vam je neophodno za pobedu nad neželjenim simptomima starenja jeste nekoliko kvalitetnih šamara.

Tajlanđanka Tata Sombuntham, koja već dugi niz godina radi kao terapeut koristeći prirodne metode lečenja, tvrdi kako šamaranjem "može da vrati bilo čiji sat unazad". Specijalnim udarcima efikasno se mogu izbrisati bore, pročistiti pore i zategnuti koža lica.

Iako za njene tvrdnje nema nekog čvrstog medicinskog uporišta, lekari se slažu kako na ovaj način može da se ubrza cirkulacija i vrati zdravo rumenilo lica. No, Tata i njen suprug Mavan, ujedno suvlasnik salona, tvrde kako su rezultati sjajni i to već nakon nekoliko tretmana. Da biste samo petnaestak minuta uživali u šamaračkom tretmanu u San Francisku, moraćete da izdvojite oko 350 $.

- To je vrlo jednostavno, toliko da tretman možete izvesti i sami kod kuće. Sve što je potrebno jeste da opustite lakat i zglob, stisnute prste zajedno i zadate udarac. Ne plašite se, već slobodno raspalite "muški" – pojašnjava Mavan, koja drži i kurseve ove tehnike.

Osim šamaranja, izuzetno popularni tretman u Tajlandu su "batine po guzi", s ciljem da se učvrsti zadnjica. Postoji i ekskluzivno "šamaranje grudi" koje, kako veruju Tajlanđani, znatno povećava njihove dimenzije. Ovu "drevnu veštinu" praktikuje i četrdesetčetvorogodišnja Kuniing Tobnom.

- U davna vremena o tome se i nije toliko govorilo, jer tada veličina grudi nije bila važna koliko je danas. Ipak, ova tehnika zaista funkcioniše. Grudi mogu porasti i za dva broja – tvrdi ova nadrilekarka, čiji je salon u Bangkoku gotovo uvek pun.

Nažalost, uprkos efikasnoj drevnoj veštini, za neke grudi nema pomoći.

- Ponekad smo primorani da odbijemo da pružimo uslugu nekoj od klijentkinja. Dešava se da grudi jednostavno budu premalene da bi tretman bio efikasan – iskrena je Tobnom.

Ipak, čini se da su klijentkinje zadovoljne. Desetak minuta šamaranja svojih poprsja rado će platiti 380 dolara i, kako kaže Kumiing, uvek će se rado vratiti na još koji tretman.

(Index.hr; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • spaja78

    29. oktobar 2012 | 09:21

    citajuci ovo pitam se da li bi i penis porastao kad bi ga dobro samarali :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA