HALJINE NA FRANCUSKI NAČIN: Modna izložba dizajnerke Lade Dragović

Modna izložba dizajnerke Lade Dragović “Robes à la française” biće održana u utorak, 30. oktobra u butiku “Rouse“ od 18 časova. Izložba je inspirisana francuskom modom kroz istorijska razdoblja

  • 0

Vođena lepotom svakog istorijskog perioda, dizajnerka će kroz modele pokušati da dočara duh zaboravljenog vremena. Svaka kreacija će sa sobom nositi i težinu određenih društvenih okolnosti, istorije i mode.

Modeli su izrađeni od pamuka, velura i viskoze, a preovlađuju teget, bež i puder roze boja. Svaka kreacija, baš kao i istorijsko razdoblje, posebna je na svoj način, pa su tako neke ukrašene perlicama, a neke ružama koje su ručno urađeno od vune. Kolekciju čine isključivo haljine, upotpunjene jaknama i mantilima.

Lada Dragović diplomirala je modni dizajn na francuskom fakultetu "Mod’Art International" 2010. godine. Iste godine je na Beogradskoj nedelji mode prikazala diplomsku kolekciju “Kuku nest”, a zatim i kolekciju “Haze”. Nakon toga je usledila modna izložba “Meet my Granny” i samostalna revija “Šesta stanica Vizantije”.

(Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA