SEKSI ŠOU VIKTORIJINIH ANĐELA: Adrijana Lima u brusu od 2,5 miliona dolara (FOTO) (VIDEO)

Na sinoć održanoj godišnjoj reviji brenda "Victoria's secret" predstavljena je nova glamurozna kolekcija najpopularnijeg svetskog brenda zavodljivog donjeg veša. Osim predivnih manekenki, šou su uveličale i pevačke zvezde kao što su Rijana, Džastin Biber i Bruno Mars

  • 2

Samo dva meseca nakon rođenja ćerkice Sijene, supruga našeg košarkaša Marka Jarića, Adrijana Lima, pojavila se na modnoj pisti. I to ni manje ni više nego u brushalteru nazvanom „Cvetna fantazija“ koji vredi 2,5 miliona američkih dolara! Osim "srpske snajke" u glamuroznom "Victoria's secret" šou programu učestvovale su i njene više nego seksepilne koleginice Ducen Kros, Miranda Ker, Alesandra Ambrosio, Kendis Svonpul, Erin Hederton i sve ostale dame za koje se slobodno može reći da predstavljaju skup najzgodnijih lepotica na planeti.

Na veliko oduševljenje publike, za muzički deo zadužene su bile velike pop zvezde današnjice Džastin Biber i Rijana. Pogledajte deo nastupa:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivana

    8. novembar 2012 | 15:35

    Nije Lima nosila taj brushalter,vec Alesandra Ambrosio.

  • Maria

    4. decembar 2012 | 12:04

    Ivo meni ima smisla tvoje objašnjenje, ramuzem šta si htela da kažeš i drago mi je ako su ti neke stvari sada logičnije. Ne daj se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA