Ema Stoun: Lepota iz supermarketa

Mlada glumica, sa čijeg slatkog lica i seksepilnog tela mnogi muškarci ne mogu da skinu pogled, otkrila je da savršenu blistavost svog tena postiže jeftinim uljem od semenki grožđa

  • 0

Pošto na većinu skupih i brendiranih kozmetičkih preparata dvadesettrogodišnja Ema  Stoun dobija snažnu alergijsku reakciju, zvezda  je bila primorana da iznađe alternativne načine za negu svoje kože. Lepotica je nedavno priznala da joj najviše prija ulje dobijeno iz semenki grožđa, koje na njeno lice ima umirujuće blagotvorno dejstvo.

Kako dermatolozi tvrde, grožđano ulje kožu omekšava i daje joj preko potrebnu vlažnost, dok istovremeno štiti i oporavlja lice od negativnog dejstva sunčevih zraka. Pošto je u pitanju potpuno prirodni preparat, koji u sebi ne sadrži hemikalije, bez dodatka je parfema i boja, i na kožu deluje poput oksidanta, usporavajući proces starenja, pa tako redovnim korišćenjem ovog baznog ulja lice deluje mlađe.

Takođe, nutricionisti se slažu da bi ulje od semenki grožđa trebalo što ćešće uvrstiti u ishranu, jer ono poseduje svojstva da reguliše nivo holesterola i snižava krvni pritisak kod velikog broja ispitanika. Zbog visoke tačke dimljenja, izuzetno je pogodno za prženje, ali se u manjim količinama može koristiti i za salate i marinade.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA