HOTEL "PREMIJER AQUA": Vrhunsko spa iskustvo u srcu Vojvodine!

Beograđani i Novosađani dobili su novu oazu za odmor i uživanje u Vrdniku. Okružen blagodetima fruškogorske prirode, manastirima i svežim vazduhom, ovaj hotel je idealan za bekstvo od gradske vreve i svakodnevnog stresa

  • 2

Hotel "Premier Aqua" ušuškao se na južnim padinama Fruške gore, na samo 20 kilometara od Novog Sada i 65 kilometara od Beograda, u srcu banje Vrdnik. U okviru ove jedinstvene fruškogorske oaze mira i zdravlja iznikao je hotel s pet zvezdica koji ima još jednu srećnu zvezdu – a to je izvor lekovite termalne vode koja je u ovom vrhunskom turističkom objektu iskorišćena na do sada jedinstven način. Blagotvorna voda nalazi se svuda: u unutrašnjem bazenu, spoljašnjem bazenu, kadama za biserne kupke i hidromasaže  i u đakuzi-kadama u hotelskim apartmanima.

Hotel "PREMIER AQUA" prestavlja spoj najznačajnijih tehničko-tehnoloških rešenja u  vrhunskom ugostiteljskom objektu namenjenom isključivo ispunjenju svih potreba i zadovoljstava gostiju. Termalna voda iz izvora banje Vrdnik, zajedno s mirom i lepotom Fruškogorskog nacionalnog parka, kao i bogatstvo hotelskog sadržaja, luksuz smeštajnih kapaciteta, s posebnim akcentom na wellness & spa zdravstvenom centru "Aqua Medica" (jednistvenom u našem regionu), učiniće svaki boravak u ovom hotelu nezaboravnim.

  •   54 smeštajne jedinice (40 lux-soba, 4 executive suita, 9 apartmana i 1 premijerski apartman)
  •   Restoran ; 4 aperitiv bara (lobby hotela, biznis-klub, VIP salon, Wellnes & Spa centar)
  •   Konferencijska/banket sala (cca 120 mesta – bioskopska postavka, sa kabinom za prevodioce)
  •   2 sale za sastanke (cca 40 + 40 mesta)
  •   2 manje sale za "Executive board" sastanke (po 8-14 mesta) ;
  •   Business Club (cca 30 mesta) ;  VIP salon (cca 20 mesta)
  •   Terase (restorana i wellnes & spa centra , cca 30-40 mesta)
  •   AQUA MEDICA (ekskluzivni medical/wellness & spa centar, sa saunama i bio-fitness salom)
  •   Bazeni (zatvoreni i otvoreni, cca 35 + 35 mesta)
  •   Rent-a-Car service u okviru hotela (sa perionicom automobila) ;  VIP garaže (u suterenu)

Preporod svih čula

Ono po čemu će hotel ovu banju učiniti prepoznatljivom širom regiona jeste jedinstveni "Aqua Medica" medicinski centar sa specijalističkom ordinacijom za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. Ovaj centar, uz usluge unapređenja zdravlja, nudi i čitav niz medical-spa, beauty i fitness sadržaja.

Wellness blagostanje u čistom prirodnom okruženju garantuje oprema za sve metode fizikalne medicine i rehabilitacije, uz angažman profesionalnog tima stručnjaka – na čelu sa dr spec. fizijatrije i rehabilitacije, akupunturologom Hadijem Mansurijem. Jedinstveni zdravstveni centar na obroncima Fruške gore omogućava pregled i konsultacije sa specijalistom fizikalne medicine i rehabilitacije i akupunkturologom.

Gostima su na raspolaganju sledeće  terapije: antibol , "Shockwave", akupunktura i davanje blokada, hidro-tretmani u termalnoj vodi, elektroterapije, laseroterapije, magnetoterapije, sonoterapije i terapijske i rekreativne vežbe uz nadzor fizioterapeuta.

WELLNESS & SPA centar

Za one koji žele da se opuste i podvrgnu savršenim spa tetmanima u hotelu je na raspolaganju relaksaciona, medicinska, sportska, anticelulit masaža, limfna drenaža, bio-sauna i infrared sauna, finska sauna, tursko kupatilo i slana soba, sa relax-zonom za opuštanje nakon detoksikacije organizma u navedenim saunama.

Hotel gostima nudi i Fitness studio sa savremenom "Medical fitness" opremom do sada jedinstvenom u Srbiji, a gostima će biti dostupni i tretmani tela i lica sa svetski priznatom francuskom "Thalgo" kozmetikom. Takođe tu su i "kapsula zdravlja - Neo Qi Harmony Mediq", spa manikir i pedikir beauty studio.

Dnevni i vikend SPA paketi

Na oduševljenje posetilaca hotela spremljeni su zaista izuzetni dnevni i vikend paketi koje smo nazvali "Fruškogorski spa vikend", gde se doživljaj vazdušne banje Vrdnik najbolje uklopio sa osećajem zadovoljstva u spa paketima koji sadrže masaže za relaksaciju, biserne aroma kupke , hidro-masaže i, naravno, konsultacije sa dr spec. fizikalne medicine i akupunturologom Hadijem Mansurijem.

Kada se sretnu želja za zdravijim životom i lepšim vanjskim izgledom, na mestu kao što je "Aqua Medica" centar, Kada uz to imate ljubazna i uvek nasmejana lica koja vas okružuju, rezultat takvih susreta i razmena pozitivne energije može biti samo iskonsko uživanje u svakom trenutku provedenom u takvom ambijentu.

Kongresni centar

Ako bismo hotel u Vrdniku okarakterisali isključivo kao mesto za relaksaciju i oporavak od svakodnevno nagomilanog umora i stresa, i te kako bismo se prevarili. Značajan  deo hotela predviđen je za održavanje kongresa, seminara, treninga i "team-buildinga", pa "Premier Aqua" pretenduje da postane centralno mesto poslovnih okupljanja u regionu.

Poslovni turizam je sve popularniji kod nas u Srbiji, a Fruška Gora i banja Vrdnik su svakako nova i veoma interesantna destinacija koja obuhvata razne sadržaje vanpansionskih usluga, kao što su obilasci fruškogorskih manastira, vinarijai i etno-kuća , turniri u streličarstvu ili paint-ballu , šetnje šumskim stazama zdravlja. Ukoliko postoji želja za obilascima šire okoline, gostima je na usluzi i rentakarar servis u okviru hotela, sa perionicom za automobile i VIP garažama u suterenu hotela.

 

Luksuz za svakog

Jedan od najboljih  razloga zašto biste se odlučili da ponovo posetite Frušku Goru i uživate u ekskluzivnom ambijentu hotela jeste emocija koju ćete uvek nositi u srcima prilikom odlaska, emocija koja Vas podseća da postoje mesta i ljudi koji su spremni da zadovolje sve Vaše zahteve i ispune one želje koje čine život idealnim.

Postignuto je apsolutno wellness–blagostanje regenerativnog dejstva lekovite termalne vode sa čistim prirodnim okruženjem Fruške gore, uz sledeće sadržaje medicinskog centra:

  • Pregled i konsultacije sa specijalistom fizikalne medicine i rehabilitacije i akupunkturologom
  • Terapija bola : Shockwave, akupunktura i davanje blokada
  • Medical Spa :  hidro-tretmani u termalnoj vodi temperature 35,5°C ,otvoreni i zatvoreni bazeni, savremene hidromasažne kade
  • Fizikalne procedure/terapije : elektro, lasero, magneto, sonoterapije, termoterapija
  • Longitudinalna trakcija kičmenog stuba
  • Terapijske i rekreativne vežbe uz nadzor fizioterapeuta  (na suvom i u termalnoj vodi)
  • Masaže: relaksaciona, medicinska, sportska, anticelulit i limfna drenaža (manuelna i aparaturna)
  • Medicinska estetika – neinvazivna mezoterapija i Exilis radio-frekvencija
  • Fitness studio sa savremenom Medical fitness opremom  (jedinstvenom u Srbiji)
  • Saune: finska, bio-sauna, infrared sauna, tursko kupatilo, slana soba, Vichy-tuševi i tepidarijum
  • Tretmani tela i lica jedinstvenom "Thalgo" kozmetikom
  • Kapsula zdravlja  "Neo-Qi Harmony Mediq"
  • Spa manikir i pedikir 

(Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mika

    14. decembar 2012 | 01:50

    cena prava sitnica 16000 za nocenje sa doruckom... plus benzin 1000,2000... luxuz za svakog kako ste rekli u tekstu ali ja izgleda nisam taj svako...

  • stefan

    9. januar 2013 | 15:23

    promašaj sve seljačine selendra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA